En sammanställning av era svar från bloggenkäten!

Så har det äntligen blivit dags för att sammanställa era svar från bloggenkäten. När jag skriver detta var ni 17 personer som hade svarat, så detta är en sammanfattning av era svar. Jag tänkte att jag tar en fråga i taget och helt enkelt berättar vad de flesta av er svarade och kanske om det var något som stack ut lite eller så, so here goes…

→ De flesta av er hittade till min blogg genom att ni såg att jag hade kommenterat i en annan blogg som ni läst alternativt att ni inte kom ihåg hur ni först hittade hit. Dessa två svar stod för 70 % av svaren.

→ Drygt hälften, 59 %, uppgav att ni besöker bloggen flera gånger i veckan.

→ Hur länge ni har läst bloggen varierade lite, men det vanligaste var att ni har hängt med allt från några månader till flera år. En person uppgav sig ha läst bloggen typ sen jag började blogga 2008, vilket såklart känns hur kul som helst.

→ En stor majoritet, 88 %, brukar skriva kommentarer i bloggen. Bara två personer uppgav att de inte brukar kommentera, och självklart är jag lite nyfiken på vilka ni är.

→ 65 % kommenterar när de hinner när det kommer till hur ofta ni skriver kommentarer här.

→ Varför ni väljer att kommentera var lite varierat, men majoriteten uppgav sig kommentera för att dela med sig av sina egna tankar och åsikter samt för att man blir glad av att få kommentarer.


→ När det kommer till vilka kategorier på bloggen som ni tycker bäst om var svaren som ni kan se på bilden här ovan ganska varierande. Den kategori som flest av er hade valt var Tankar tätt följt av Vardag och Foto-kategorierna. Även Veckans Citat, Film/TV-serier och De kristna kategorierna var lite extra omtyckta. Och en person hade till och med valt Star Trek vilket gläder mig, heh.
 
→ De flesta av er, 53 %, följer inte mig via Bloglovin' eller någon annan liknande sida då ni inte var medlemmar på någon sådan sida.
 
→ Det var några som hade önskemål om vad ni skulle vilja se mer av i bloggen. Era önskemål var fler foton, fler inlägg om min kristna tro, tankar, peppande inlägg samt hur jag hanterar kriser och lite mer privata saker. Jag kan då avslöja att bland annat mer privata saker och hur jag hanterat/hanterar kriser eventuellt är på gång, dock är jag inte helt säker på exakt när det kommer att dyka upp ännu.

→ På frågan om varför ni fortsätter att komma tillbaka till min blogg så svarade ni, förutom att ni gillar bloggen och tycker att det är intressanta inlägg, att ni gillar att jag har breda ämnen med ett livligt språk och en positiv anda. Vidare tycker ni att jag har bra tankar, vältänkta inlägg där ni även får tänka till lite själva samt att ni gillar att bloggen är så pass personlig som den är och att jag vågar lyfta fram både mina bra och dåliga sidor.
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Roligt att läsa sammanfattningen. Känner igen mig i vissa svar där, men en del har jag inte svarat likadant som den stora gruppen :) Men kul!

Haha, ja lite värre än mig där faktiskt. Jag visste i alla fall att det var. (cirka två timmar innan det började :P )

Ja jag hoppas verkligen det. Älskar både hund och pojkvän, så vore tacksam om båda levde ett bra tag till.
kramar

2016-02-12 @ 15:02:44
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: ellenlundis

Jag minns inte när jag hittade din blogg. :) Säkert samma år jag började att blogga.. 2009, från blogspot. Sen år 2012, så bytte jag blogportal till wordpress.

2016-02-12 @ 17:26:07
URL: http://finlandsgullet.wordpress.com/
Postat av: N

Kul att se vad alla tyckte!

2016-02-12 @ 21:32:12
URL: http://nathalies.vione.se/
Postat av: Anniepiie

Så himla intreassant och roligt för dig att veta kan jag tänka mig! ;D

2016-02-12 @ 21:57:24
URL: http://anniepiie.blogg.se
Postat av: Polly Svensson

Va kul att se resultatet. Kram

2016-02-13 @ 09:35:59
URL: http://pollysvensson.blogg.se/
Postat av: ExklusivaMoi

Detta var hur intressant läsning som helst =)... fantastiska svar och funderingar på varje fråga å svar!

2016-02-13 @ 14:09:08
URL: http://exklusivamoi.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback