En sjuk sköterska i ordets alla bemärkelser…

Så numera är jag en sjuk sköterska i ordets alla bemärkelser, if you know what I mean. Jag har varit hemma från jobbet sen i tisdags, och i måndags när jag väl var där var det mer än en person som frågade om jag kanske skulle gå hem istället. Så rolig har alltså min vecka varit hittills. Jag har hunnit med att både hosta så att halsen nästan krampat, och då självklart speciellt på nätterna när jag vill sova, och inatt värkte ena örat något så otroligt så att jag låg och läste in på småtimmarna för att försöka tänka på något annat än hur ont det gjorde. Idag pallrade jag mig iväg till vårdcentralen för att innan helgen passa på att kolla så att jag inte hade en öroninflammation igen. Det hade jag inte, däremot sa läkaren att jag hade vätska bakom örat. Så det var alltså därför det lät som om någon blåste i örat/vågor slog mot örat inatt. Men eftersom han inte kunde se någon inflammation eller att det skulle vara några bakterier inblandade så ordinerade han nässpray som jag ska ta i två veckor, och blir det inte bättre inom en vecka så skulle jag komma tillbaka. På Apoteket plockade jag även på mig lite halstabletter och hostmedicin. Egentligen har jag ganska så mycket kvar av en hostmedicin som jag fick utskriven förut, men jag blir typ halvt drogad av den så den tar jag typ bara i nödfall, tror jag. Och självklart ordinerade jag en påse godis till mig själv… Nu ska jag försöka att inte ha något dåligt samvete för att jag är sjuk och istället bara ta hand om mig själv och vila mycket. Det känns lite segt att vara sjuk nu speciellt under inskolningen, men blir man sjuk så blir man. Tyvärr så frågar ju aldrig förkylningar om det passar att de kommer på besök, fast på tal om att passa så behövde jag i alla fall inte missa mitt "projekt" (och ja, jag ska berätta om det längre fram och dela med mig lite då det har fått sjunka in lite mer hos mig och jag känner mig redo att skriva mer om det) då jag inte ska dit förrän nästa vecka.
 
Så det är vad jag har haft för mig de senaste dagarna. Jag hoppas att ni har haft det bättre. En lite komisk grej är förresten när man tänker att nu när man är sjuk så kanske man faktiskt kan hinna få lite gjort med till exempel bloggen och alla kommentarer som varit uppe i hundratalet flera gånger nu. Men egentligen så vill jag ju liksom bara krypa ihop så bekvämt som möjligt i sängen och glo på en serie eller film. So sorry, guys. Man får göra det man orkar med helt enkelt och det får ta den tid det tar.
 
 
Jag vill även passa på att ge er en sista påminnelse om att svara på min bloggenkät om ni inte redan har gjort det. Jag kommer förhoppningsvis att sammanställa svaren på måndag och de borde i så fall komma upp i ett blogginlägg i slutet av nästa vecka.
 

Kommentarer
Postat av: sussi

ta hand om dig å krya på dig..

Kram <3

2016-02-05 @ 14:30:51
URL: http://siouxzie.vimeddjur.se
Postat av: Henrik Olsson

Hoppas att det släpper så att du kan gå tillbaka till jobbet nästa vecka!

2016-02-05 @ 15:09:20
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Maria-Alexandra

Stackare, krya på dig och hoppas du får en mysig helg

2016-02-05 @ 15:30:33
URL: http://marliina.com
Postat av: Christina

Krya på dig :) Hoppas att du känner dig bättre snart :)

2016-02-05 @ 16:41:00
URL: http://www.jinxedchrissie.blogspot.com
Postat av: Josefine

Krya!!

2016-02-05 @ 17:06:23
URL: http://wellwhynot.blogg.se
Postat av: Viktoria Eriksson

Åh, krya! Är sj lit smått sjuk just nu också.. Kramar <3

2016-02-05 @ 17:54:06
URL: http://vickons.blogg.se/
Postat av: coffeeandcupcake.blogg.se

Ska bli kul o läsa svaren :D
Hoppas du får en fin helg :)

2016-02-06 @ 07:11:54
URL: http://coffeeandcupcake.blogg.se/
Postat av: Gubben

Krya på dig!
Nässpray verkar vara universalmedlet då man har problem med öronen. Vet hur många år jag fick det innan läkaren kom på att jag hör dåligt på ena örat så det blev en hörapparat!

2016-02-06 @ 07:14:41
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: ellenlundis

Krya på dej. Inge kul att vara sjuk, när man ska jobba. De tar på krafterna. :) De är bra att du gottar dej .

2016-02-06 @ 17:57:48
URL: http://finlandsgullet.wordpress.com/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback