Från den 15:e februari 2016 till den 14:e februari 2021 kommer jag att svara på en fråga varje dag och skapa min egen tidskapsel…

Isabella bloggade om sin nya five year journal förra månaden, och jag fastnade verkligen för hela grejen med att ha en sån dagbok. En dagbok där man varje dag i fem år svarar på en fråga, och då frågan är samma för samma datum under de olika åren så kan man följa sina svar och se hur de förändras. Lite som en tidskapsel.
 
Först tänkte jag att jag kunde skriva ner detta och bestämma mig för att köpa en till början av nästa år då jag är en sån där person som gärna vill starta den här typen av grejer i början av ett nytt år. Vilket man inte alls behöver göra, och vilket jag sen kände att jag inte alls ville. Istället skickade jag efter en som kom fram i måndags förra veckan. Jag kände helt enkelt att visst, det kanske egentligen är en grej som jag normalt hade velat starta den 1:a januari bara för att, men samtidigt är det så mycket som är på gång i mitt liv nu och jag hoppas på många förändringar det här året eller åtminstone med början det här året. Jag har så många tankar om allt som är på gång och jag vill verkligen se en utveckling åt rätt håll, så självklart ska jag då börja med min tidskapsel nu och inte sen. Förra måndagen när den här fantastiska boken kom var det den 15:e februari, så det blev mitt startdatum. Från den 15:e februari 2016 till den 14:e februari 2021 kommer jag att svara på alla dessa frågor, och jag är så taggad. Om det skulle vara någon av er som känner att ni också vill göra detta så kan ni köpa boken här. Let the journey begin…
 
 

Kommentarer
Postat av: sarah

fin bok =)

2016-02-23 @ 15:45:34
URL: http://klarahs.blogg.se
Postat av: Viktoria Eriksson

Åh, en sån skulle vara kul att ha :)

2016-02-24 @ 16:56:29
URL: http://vickons.blogg.se/
Postat av: ExklusivaMoi

Jäkla snygg bok om annat =D... LYCKA till med målet btw!!

2016-02-24 @ 19:27:38
URL: http://exklusivamoi.blogg.se/
Postat av: ellenlundis

2021 o.o Så långt vill man inte tänka på :o

2016-02-25 @ 17:51:31
URL: http://finlandsgullet.wordpress.com/
Postat av: Maria-Alexandra

Wow vilken rolig ide! Och vilken toppenpresent att ge bort. Tack för tipset :)

2016-03-01 @ 10:14:14
URL: http://marliina.com

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback