Jag behöver få sova trötthetsruset av mig…

Just nu är jag så trött så att jag knappt vet mitt eget namn ifall någon skulle fråga. Sådär trött så att det liksom går riktigt djupt in i både kropp och själv och helgen är mer än välkommen. Jag sov fem timmar inatt, och jag har misstänkt lite att jag kanske inte sov så bra under de timmarna. För så här trött brukar jag inte vara. Inte ens när jag jobbat ett dagpass direkt efter ett kvällspass, vilket innebär att jag i princip bara åker hem och vänder för att sova några timmar som jag gjorde natten till idag. Idag har jag liksom varit lite borta i huvudet för att jag har varit så trött, åtminstone lite från och till. På jobbet hade vi klinikdag idag med massa folk från urologen i både Huddinge och Solna. Kanske var det delvis för att jag satt stilla mycket mer än vanligt på jobbet, men jag hade verkligen svårt att hålla mig vaken där ett tag. Jag satt bokstavligt talat på föreläsningar och var rädd för att jag skulle nicka till. Så som man kan göra i några sekunder trots att man inte ligger ner eller ens sitter i en överdrivet bekväm stol. Jag kämpade verkligen för att hålla mig vaken vissa gånger, och det berodde inte på att det var tråkigt utan helt enkelt bara på att jag var så extremt trött. Så fort jag fick röra på mig och liksom slapp sitta ner längre perioder så var det helt okej, men inte annars. På något sätt kom jag i alla fall hem och lyckades till och med komma ihåg att jag hade tänkt handla och att brödet och frukten nästan var slut. Jag rusade typ genom affären för att jag bara ville hem så snabbt som möjligt. Nu är det helg. Nu får jag vila. Jag har redan lyckats somna i sängen en stund nu på kvällen och planerar att lägga mig någorlunda snart och sen sova trötthetsruset av mig riktigt ordentligt. Nästa vecka blir intensiv, så det behöver jag. Det var förresten intressant med klinikdag, så jag hoppas att jag inte känner mig som sleeping beauty nästa gång jag är med på en sån. Vi blev till och med bjudna på lunch, plus att jag träffade en gammal klasskompis som jobbar på urologen på Solna-sidan. Så det var långt ifrån en tråkig dag.
 
Bjuder på en gammal bild på min söta nalle Linus. Känns passande med tanke på mitt nuvarande tillstånd. Jag måste dock erkänna att jag skäms lite över att han ligger i en flyttlåda i en garderob för tillfället. Förlåt, Linus.
 
I helgen har jag inget speciellt planerat. Jag har lovat att hjälpa en av våra grannar att rasta hennes sötnos till hund imorgon på eftermiddagen, men utöver det tänker jag nog mest bara ta det som det kommer. Jag kommer nog inte ens ihåg när jag var så här trött senast. Just nu är jag verkligen väldigt glad för att jag jobbar nästa helg och inte den här helgen. I övrigt har jag nog inte så väldigt mycket mer att säga, förutom att jag fick hem två paket under veckan som har gått. Ett innehåll en kristen bok som handlar om Guds faderskärlek till oss, Experiencing Father's Embrace av Jack Frost, och det andra innehöll en väldigt speciell typ av dagbok som jag kommer att berätta mer om i ett eget inlägg på tisdag.
 

Kommentarer
Postat av: Tisa

Hoppas du känner dig pigg efter helgen! <3

2016-02-19 @ 23:43:55
URL: http://nouw.com/apeaceofmee
Postat av: Liene Svärd

sv: Gud visar oss alltid vad vi ska läsa och vi är öppna och ber om det :)
Jag säger när jag vet om det ens blir operation. Tror Gud kan hela innan. Om han kan hela efter operation kan han det innan också. Bara onödigt med smärta, ärr och missa bibelskolan. Min plats just nu är bibelskolan.
Kram

2016-02-20 @ 08:05:21
URL: http://liene.blogg.se/
Postat av: Josefine

Har vart trött hela veckan..

sv: Ja riktigt skönt är det :) tack!

2016-02-20 @ 10:03:25
URL: http://josefinelofgren.se
Postat av: Lili

Vilken söt nalle! Hade en råtta som hette Linus en gång. Det är ett väldigt fint namn tycker jag.

Hoppas du snart känner dig piggare, se till att ta hand om dig!

2016-02-21 @ 22:04:22
URL: http://zilverka.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback