"Jag undrar när hon kommer att upptäcka att jag inte är en riktig sjuksköterska…"

En del av er kanske kommer ihåg mina förvirrade tankar inför att börja jobba och hela "Shit, det här är ju inte på riktigt!"-spontanta-tanken som dök upp där en dag under ett telefonsamtal med mormor. Nu har min alldeles utmärkta och lite knäppa fantasi varit i farten igen. Eller rättare sagt så är detta något som jag tänkte en tid tillbaka, för typ två veckor sedan kanske, men som bara inte har fått se ljuset av ett blogginlägg ännu. You know how it is.
 
 
"Jag undrar när hon kommer att upptäcka att jag inte är en riktig sjuksköterska…" tänkte jag helt spontant en dag på jobbet. Hon i den här situationen var då min chef. Oroa er nu inte och tro att det finns en risk för detta, för det gör det inte. Utan det är mer att jag inte kan låta bli att älska hur komisk min kära hjärna är ibland. Liksom, var får jag allt från!? Det är ju inte som om jag faktiskt går omkring där på jobbet och känner mig som en bedragare i sjukhuskläder. I alla fall inte speciellt ofta, hah. Det känns inte ens riktigt lika skumt att presentera mig som sjuksköterska längre, även om jag nog ändå skulle kunna råka kläcka ur mig att jag är en student om jag bara var tillräckligt trött eller så. Men liksom, förstår ni hur jag kommer att kunna skratta åt såna här saker när jag har jobbat ett tag och känner mig mer hemma med saker!? När jag har kommit över "ettårs-tröskeln" som folk pratar om. Kanske jag till och med berättar om detta för min chef på någon fikarast långt in i framtiden så kan vi skratta åt det tillsammans…
 

Kommentarer
Postat av: Maria-Alexandra

Tror den typen av tankar är vanliga när man nått fram till något man kämpat länge för. Eller när man får något man väldigt gärna velat ha. Det är liksom lite för bra för att vara sant. :) Kram

2016-02-13 @ 16:54:26
URL: http://marliina.com
Postat av: Polly Svensson

Hihi förstår vad du menar. Du är duktig. Kram

2016-02-14 @ 09:26:10
URL: http://pollysvensson.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback