Janeway as a fighter…

Nu när jag läser Gateways-serien och samtidigt har haft fullt upp med jobb och lite andra saker så har det inte blivit så mycket av just Voyager för mig de två senaste månaderna. Gateways-serien är ju fortfarande Star Trek, och jag har nyligen sett filmerna till Star Trek: The Original Series och har dessutom precis börjat se Star Trek: The Next Generation från början, men jag insåg förut att jag saknar Voyager. Det är ju liksom ingen tvekan om vilken serie som är min favorit när det kommer till Star Trek. Så därför såg jag ett av mina favoritavsnitt, nördade videos på youtube och skrev av mig i Voyager-gruppen på facebook när jag hade som mest "abstinens", heh. Detta är en av de videos som jag fastnade för…
 
 

Kommentarer
Postat av: Josefine

Inte sett! :)

2016-02-25 @ 10:41:23
URL: http://wellwhynot.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback