Nu har jag haft inskolning i fyra veckor.

Nu har det gått fyra veckor, om man räknar bort veckan när jag var sjuk, som jag har jobbat som sjuksköterska. Under den tiden så har jag gått en vecka med en undersköterska och resterande tre veckor med en sjuksköterska. Det är några veckor kvar på inskolningen, vilket innebär att det är några veckor kvar till den dag när jag kanske kommer till jobbet nervös och svimfärdig för att jag ska klara mig helt själv för första gången. Jag misstänker att mina kollegor kommer att få utstå en hel drös med frågor från mig den dagen, heh. Men det går säkert bra det med.
 
 
Jag tänkte att jag skulle se tillbaka lite på de veckorna som har gått och berätta lite kort om hur jag har haft det. Som jag är ganska säker på att jag har skrivit tidigare så trivs jag på avdelningen och det känns utan tvekan som ett bra ställe att börja jobba som ny på. Det är många rutiner som ska bankas in i huvudet, men det får väl helt enkelt ta den tid som det tar. Något som jag har märkt är att en del rutiner är lite annorlunda från hur det har varit på praktiker, vissa saker skulle jag säga är bättre och andra kanske lite sämre. Men mycket handlar också om att vänja sig och komma in i allt. Jag måste dock erkänna att jag ser fram lite mot den dag när jag känner att jag har jobbat tillräckligt länge för att känna att saker liksom bara flyter på. Men jag har lärt mig mycket under de här veckorna och för det mesta har jag haft kul på jobbet. Jag har förresten en tanke om att längre fram skriva ett inlägg där jag berättar lite mer om hur en typisk dag kan se ut ifall någon är intresserad av det…
 

Kommentarer
Postat av: Netti Starby

Vad roligt och självklart ska du skriva ett inlägg om hur en dag ser ut! Kram

2016-02-16 @ 21:14:42
URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: natalia

Försstår dig!

2016-02-16 @ 21:29:28
URL: http://nouw.com/nattis
Postat av: Cassandra Haraldsson

Tänk vad tiden går fort :)

2016-02-16 @ 21:44:52
URL: http://sensor.blogg.se/
Postat av: Ellen Gräntz

Skönt att du trivs! Känner igen den där längtan av att komma in i rutinerna ordentligt och inte behöva tänka så himla mycket. Läser gärna ett inlägg om hur en vanlig dag ser ut!

2016-02-16 @ 21:59:47
URL: http://ellengrantz.blogg.se/
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Men hjälp, har det redan gått så fort? :O

2016-02-17 @ 07:41:02
URL: http://spontan.blogg.se
Postat av: Polly Svensson

Jag brukar säga det hellre att man frågar för mycket en för lite, det tyder ju på ett stort intresse och självständighet. Du kommer att klara det, men det handlar ju om att bli van. Det e ju som att köra bil, i början är det knackigt o man e nervös, sedan lär man sig med tiden hur man blir en bra bilförare, det räcker inte med 20 körningar utan rutinen o hur länge man kört. Kram

2016-02-17 @ 09:52:23
URL: http://pollysvensson.blogg.se/
Postat av: Maria-Alexandra

Det vore jättekul att höra om hur en typisk dag för en sjuksköterska ser ut! Det är ett så imponerande yrke. Varje gång jag är på sjukhus blir jag så förundrad över hur de orkar med allt och hur de orkar hålla tålamodet och humöret uppe.

2016-02-17 @ 10:54:37
URL: http://marliina.com
Postat av: Johan

Jag vill gärna lässa ett sådant inlägg! Gillar vardagsbeskrivningar sådär :)

Tycker btw det är kul att se dig som färdig sjuksköterska nu, att ha följt dig genom hela processen, från "hemma i byn", till bibelskolan med flytt till storstan och vidare genom sjuksköterskestudierna. det är häftigt :)

SV: Jag tycker den är grymt bra. Som sagt, riktigt peppande :)

2016-02-18 @ 16:40:36
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Christina

Åh så spännande :) Det kommer helt säkert att gå alldeles utmärkt :)

2016-02-18 @ 19:25:16
URL: http://www.jinxedchrissie.blogspot.com

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback