Polly: En gubbe i näsan

Nu har det äntligen blivit dags för ett nytt Veckans blogginlägg. Tyvärr är detta en av kategorierna som har blivit lite lidande sen jag började jobba. Detta helt enkelt på grund av att den kräver att jag har tagit mig tid för att läsa lite bloggar under veckan som har gått och sen även kan avsätta en stund på söndagen med att faktiskt skriva själva inlägget. Men den här veckan så gick det vägen…
 
Inlägget som jag har valt ut för den här veckan är Pollys blogginlägg En gubbe i näsan. Jag blev så glad när jag läste det. Jag gillar hur Polly är så öppen och kan skriva om saker som vi alla kan känna igen oss i mer eller mindre. Saker som snorgubbar i näsan och att vara fisnödig när man ska träna benen på gymmet. Vad jag lite mer specifikt gillar med just det här inlägget är att hon lyfter fram vikten av att släppa sina irritationsmoment. De förstör ju liksom bara i alla fall.
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Haha, vilket härligt inlägg! xD

2016-02-23 @ 14:14:13
URL: http://sarabacksbacka.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback