Project Almanac

Project Almanac är en amerikansk science fiction-thriller från 2015 med bl.a. Amy Landecker, Sofia Black-DElia Jonny Weston, Sam Lerner, Allen Evangelista och Virginia Gardner i rollerna.
 
David Raskin har kommit in på MIT och blir till en början överlycklig, fram tills han inser att stipendiet han har fått inte är tillräckligt och nu ska hans mamma sälja deras hus för att få ihop pengar. David letar därför på vinden efter inspiration för att göra något så att han kan söka ytterligare ett stipendium, och det är då han hittar planerna till en tidsmaskin. Tillsammans med några vänner bygger han tidsmaskinen som sedan används till att fixa personliga problem och för att ha roligt, men efter ett tag börjar saker falla samman…
 
I början fastnade jag inte alls för den här filmen och kände att det inte var min typ av film, men efter ett tag började jag tycka om den mer och mer. Kort sagt så kanske man kan säga att jag tyckte att filmen kändes något barnslig och lite för nördig medan David och hans vänner satte ihop och försökte få tidsmaskinen att fungera, och när de började använda den blev det mer intressant och roligare att kolla på och då speciellt när de börjar förstå konsekvenserna av vad som händer. Rent generellt känner jag att den hade kunnat vara mycket bättre om den hade haft en mer seriös ton i sig. På ett sätt påminner den förresten lite om The Butterfly Effect från 2004, den är dock inte riktigt lika bra som den var.
 
Betyg: 6/10
 
 

Kommentarer
Postat av: Madeleine Jonsson

JAg har lite svårt för sådana apokalyps filmer

2016-02-11 @ 21:52:10
URL: http://maddisenj.se/
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Har aldrig hört talas om den, så tack för tipset! :)

2016-02-12 @ 07:32:58
URL: http://spontan.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback