Sometimes the greatest enemy to combat is the one within.

Den här veckan har jag valt ut ett citat från en film som jag såg i december. Filmen heter Redeemed och om du är intresserad så hittar du min recension till den här.
 
Veckans Citat: Sometimes the greatest enemy to combat is the one within.
 
Detta har varit sant för mig alltför många gånger. Det kanske är speciellt när man mår dåligt av olika anledningar som man blir sin egen värsta fiende. Som man låter sin egen smärta och rädsla styra istället för att låta den styrka som man egentligen har inom sig ta över. Som man liksom ser världen ur sin egen skadade synvinkel där det mesta blir lite trasigt, lite som när man ser sig själv i en trasig spegel. Hur svårt det än kan vara att göra vid sådana tillfällen så tror jag verkligen att det är viktigt att kämpa emot allt detta. För om vi klarar att kämpa emot vårt eget mörker som vi skapar åt oss själva, då är det nog inte mycket som vi inte klarar…
 
En bild från en bildserie om smärta som jag gjorde för några år sedan.
 

Kommentarer
Postat av: ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥

Så bra citat och fin bild!

2016-02-22 @ 15:39:24
URL: http://evahle.se
Postat av: coffeeandcupcake.blogg.se

Hoppas du fått en bra start på veckan ^^

2016-02-22 @ 16:09:38
URL: http://coffeeandcupcake.blogg.se/
Postat av: Maria-Alexandra

Känner igen det där. När man som mest behöver kunna se sig själv utifrån så stänger man istället in sig i ett hörn och så blir allt fel. Tänk så många bra råd man alltid har när alla andra har problem, om man ändå kunde ha lika många råd till sig själv när man som mest skulle behöva dem...

2016-02-22 @ 19:44:01
URL: http://marliina.com
Postat av: Linnea Aurora

Så sant citat! Plus gillar vad du har skrivit om det!

2016-02-23 @ 00:30:56
URL: http://linneaaurora.webblogg.se/
Postat av: Olivia Ward's blogg

SÅ himla bra skrivet och så sant! Ibland blir vi verkligen våra värsta fienden och ibland är det ett tecken på att vi har saker att jobba med inom oss! <3

2016-02-23 @ 12:36:25
URL: http://www.nouw.com/oliviaward

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback