Star Trek III: The Search for Spock

Star Trek III: The Search for Spock är en amerikansk science fiction-film från 1984 med bl.a. William Shatner, Leonard Nimoy och DeForest Kelley i rollerna.
 
Den här filmen tar vid där den förra slutade. Admiral Kirk och rymdskeppet Enterprise är nu hemma igen, men Kirk önskar dock att få åka tillbaka till planeten som kom att bli kallad Genesis. När detta inte tas emot väl av Starfleet tar Kirk saken i egna händer; allt för att göra det som han känner är rätt gentemot Spock…
 
Jag tycker att detta är en bra fortsättning på historien och jag gillar hur den berättas, att vi får återse Saavik från den förra filmen och att projektet med Genesis fortsätter att spela en stor roll även här. Det är en intressant historia, helt enkelt. Och sen så gillar jag när det handlar mycket om Spock.
 
Betyg: 7/10
 
 

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback