Star Trek IV: The Voyage Home

Star Trek IV: The Voyage Home är en amerikansk science fiction/äventyr/komedi-film från 1986 med bl.a. William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley och Catherine Hicks i rollerna.
 
När en rymdsond ger ifrån sig en signal som bland annat förstör alla möjliga olika system på jorden blir admiral Kirk och hans besättning, som nu är på väg tillbaka hem efter att ha gått emot Stjärnflottan och levt i exil på Vulcan, de enda som kan rädda situationen. Deras lösning blir att åka tillbaka i tiden och ta med sig de enda djuren som kan kommunicera med rymdsonden; knölvalar som nu är utrotade på jorden…
 
Om du gillar Star Trek, komedi, valar och 80-tal så skulle jag gissa att detta är en film för dig. Tyvärr så var det kanske lite väl mycket komedi för min smak. Det var en charmig film på vissa sätt, men jag hade ändå svårt att verkligen fastna för den då komedi oftast inte är riktigt min genre. Men lite kul story var det ju ändå, heh. Och absurd. Ganska så mycket absurd.
 
Betyg: 4/10
 
 

Kommentarer
Postat av: GoForFit

Mer star trec! Eller förra kanske var star wars? Jag är en sådan där oinsatt person som inbitna fans skulle blänga sönder av ilska, mesen, jag vet ärligt inte skillnaden mellan star wars och star trec, haha!

sv: De ääär fantastiskt goda! Äsch, du skulle klara det galant, de är superenkla :)

Svar: Haha, har man inte sett någon av dem innan så kanske det inte är så lätt. ;) Förra var dock också Star Trek. Måste erkänna att jag är en av dem som aldrig sett Star Wars. :3
Erica

2016-02-11 @ 14:21:03
URL: http://goforfit.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback