Stop holding yourself back. If you aren't happy, make a change.

Denna vecka har jag valt ut ett citat som jag är ganska så säker på att jag såg på Instagram. Eller facebook. Hur som helst så är det från någon av alla dessa inspirationscitat-grupper/konton som jag följer.
 
Veckans Citat: Stop holding yourself back. If you aren't happy, make a change.
 
Detta är något som jag tycker är så viktigt. Inte bara för att det är viktigt att förändra/ta sig ur de situationer som gör så att vi inte mår bra eller inte är glada, utan också för att det är alldeles för lätt för att bara stanna kvar där man är och hålla sig själv tillbaka. Att kämpa för en förändring är inte alltid lätt, medan det är ganska så bekvämt där i soffan där vi sitter och stirrar ut genom fönstret och drömmer oss bort mot bättre tider. Jag har flera saker som jag känner att jag vill förändra, en har jag redan börjat kämpa för att förändra och en annan är inte enbart upp till mig men jag hoppas att det ska gå vägen snart. På vilket sätt har du hållit dig själv tillbaka? Har du något i ditt liv som du behöver förändra?
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria-Alexandra

Verkligen ett viktigt citat som är så sant! Jag har stannat lite för länge på två jobb jag har haft. Inte för att jag mådde dåligt på arbetsplatserna men det gav mig inget utan var mest som ett tidsfördriv...

2016-02-01 @ 13:06:50
URL: http://marliina.com

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback