The resurrection of Jesus is good news!

Jag såg den här bilden på facebook förut och kände direkt att jag verkligen ville dela den här med er. Om ni gillar att följa kristna profiler så kan jag förresten tipsa om att följa Christine Caine då hon lägger upp väldigt mycket bra.
 
 
Nu kanske någon av er ställer frågan varför det är goda nyheter att Jesus skulle ha uppstått från dem döda. Vad vet jag, någon eller flera stycken eller de flesta av er kanske har hur många frågor som helst angående detta. I så fall vill jag mer än gärna berätta att Jesus är Gud som kom ner hit till jorden för att födas som en människa och rädda de av oss som vill ta emot det. Vi människor är inte perfekta och vi har alla gjort fel i livet. Vi har svikit Gud, vi har vid åtminstone något tillfälle inte trott på honom och vad han har sagt och vi har gjort det som Bibeln kallar för synd. Synd skiljer människan från Gud, men Jesus kom och tog vårt straff för alla våra fel. Han dog i vårt ställe och när han uppstod så vann han den ultimata segern över synd och död, och därför kan vi nu ha liv i honom. Har du frågor angående detta eller något annat som har med kristen tro att göra så släng iväg en kommentar till mig så ska jag försöka att inte svara så väldigt pinsamt sent, heh.
 

Kommentarer
Postat av: A M

fint inlägg! <3

2016-02-21 @ 18:52:07
URL: http://alicemalmstrom.blogg.se/
Postat av: Cassandra Haraldsson

Hoppas du haft en härlig helg :)

2016-02-21 @ 22:21:57
URL: http://sensor.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback