Vi får väl se om jag kanske drömmer om en trollsk drömskog med små söta svampar…

Jag har börjat piggna till lite nu och känner rent generellt att jag mår bättre jämfört med hur det var innan. Det känns skönt att vara på bättringsvägen. Öronen känns fortfarande något skumma, men de värker åtminstone inte som de gjorde förut. Hostar gör jag dock ganska mycket fortfarande, även om jag åtminstone har lyckats övertyga hostan om att jag kanske kan få sova natten igenom, och att prata funkar väl sådär. Min roomie frågade mig igårkväll om jag skulle jobba idag. Först försökte jag svara men hon kunde inte urskilja vad jag sa. När jag försökte svara igen började jag hosta och hon hörde fortfarande inte vad jag sa. Då frågade hon istället som om hon utgick från att jag inte skulle jobba och att hon ju knappt kunde förstå mig och jag lyckades kraxa fram ett "Exakt!". Efter det föreslog hon att jag skulle vila min hals. No shit, liksom, heh. Så nu vilar jag halsen, har tagit drastiska steg och faktiskt hällt i mig lite av den där starka hostmedicinen (istället för den receptfria som för övrigt smakar ganska gott!) och på tisdag måste jag typ till jobbet så planen är väl att faktiskt kunna prata åtminstone till viss del som en normal människa fram till dess. Antingen det eller så får jag väl lära patienterna teckenspråk. Eller stryk det där. Jag får lära mig själv teckenspråk och sen lära patienterna. Det är ju alltid bra att ha en nödplan, liksom.
 
Idag är planen att se serier och kanske nån film också, eventuellt äta upp resten av godiset som jag köpte i fredags och helt enkelt inte göra så väldigt mycket. Jag börjar känna mig lite seg av hostmedicinen så vi får väl se om det blir en tupplur också och om jag i så fall drömmer om rosa elefanter på glittriga vingar eller varför inte en trollsk drömskog med små söta svampar…
 
Bild från unsplash.
 

Kommentarer
Postat av: Vanessa andersson

Skönt att det går år rätt håll <3

2016-02-07 @ 13:48:06
URL: http://vanessaandersson.se
Postat av: ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥

Skönt att du börjar bli bättre! <3

2016-02-07 @ 13:51:13
URL: http://evahle.se
Postat av: Jessica Högberg

så länge det är söta drömmar och du kryar fort.. ;)

2016-02-07 @ 15:56:47
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Sandra'

skönt att du är på bättringsvägen :)

2016-02-07 @ 18:58:30
URL: http://ssandras.se
Postat av: Ztinas - Motivation att följa dina drömmar

Vad skönt att du mår lite bättre nu :)
kram

2016-02-07 @ 21:14:16
URL: http://ztinas.spotlife.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback