A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there.

Denna vecka har jag valt ut ett citat som jag har läst många gånger och som inspirerar mig, så det är väl på tiden att det får sin plats här i rampljuset under en vecka också.
 
Veckans Citat: A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there.
 
Vi kan stanna i vår komfortzon hur länge vi vill och ha det mysigt. Vi kan stanna där och säkert ha ett ganska så bra liv, men vi kan aldrig fortsätta växa som människor så länge som vi stannar kvar där. Saker som vi kanske inte är helt nöjda med kommer inte att förändras medan vi sitter där och har det bra. Jag tror att vi alla, mer eller mindre, behöver fortsätta jobba på att ta oss ur den där trygga zonen mer och mer. Jag vet att jag behöver det. När det gäller vissa saker så kan jag kanske vara ganska bra på det, och när det gäller andra saker så sitter jag bara där nästan helt förstelnad och vågar liksom inte röra på mig av rädsla för att det ska göra alltför ont. Men jag vet att jag vill fortsätta växa som människa. Vissa saker kommer nog bara att ta ett tag, men det ska nog gå det med. Someday. Idag är förresten min första dag på mitt nya jobb. Jag ska jobba kvällspasset, så jag börjar precis nu när detta inlägg publiceras. Jag väljer att nämna detta nu eftersom jobbet är något där jag tror att jag kommer att växa något så otroligt, och säkert utmanas till att gå utanför min komfortzon lite ibland också. Vad har du i ditt liv just nu som du tror kommer att få dig att växa som människa? Vad kan du göra för att gå lite mer utanför din komfortzon den här veckan?
 
 

Kommentarer
Postat av: Vanessa Andersson

Det är sååå sant! Man måste lämna, testa sina vingar för att kunna göra något!

2016-01-11 @ 13:44:31
URL: http://vanessaandersson.se
Postat av: Polly Svensson

Bästa citatet. Helt sant. Kram

2016-01-11 @ 14:56:24
URL: http://pollysvensson.blogg.se/
Postat av: Christina

Det är vissa gånger jag trivs himla bra i min komfortzon, men gillar för det mesta att utmana den. Är ju intressant att se vad som händer om jag vågar göra något nytt.

2016-01-11 @ 18:01:36
URL: http://www.jinxedchrissie.blogspot.com
Postat av: Olivia Ward's blogg

Vilket himla bra inlägg! Detta är typ superviktigt för många är rädda för att gå utanför sin comfortzone. Men det är bra att testa sina gränser lite. Jag vill våga vara mig själv mer. Då går jag utanför min comfortzone :D <3

2016-01-11 @ 18:24:31
URL: http://www.nouw.com/oliviaward
Postat av: Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF

så sant så sant!

2016-01-11 @ 20:48:59
URL: http://jennifers.nu/
Postat av: anniepiie

Ångest, jag kan göra massor men jag är lat och inte speciellt driven när det kommer till mig själv och mina mål. Jag är mer driven och styr och ställer på jobbet. :P haha

2016-01-11 @ 21:24:11
URL: http://anniepiie.blogg.se
Postat av: Tisa

Det var ett bra citat! :)

Hoppas det går bra första kvällspasset på jobbet!

Kramen

2016-01-11 @ 21:44:26
URL: http://nouw.com/apeaceofmee
Postat av: Maria-Alexandra

Hej och god fortsättning! Håller helt med om att man ska söka sig utanför sin comfort zone då och då för att utvecklas och komma framåt.
Stort lycka till på nya jobbet, hoppas det går bra och att du kommer att trivas! Kram

2016-01-12 @ 09:17:09
URL: http://marliina.com
Postat av: Anonym

Så sant som det är sagt. Hoppas du hade det toppen på jobbet=)

2016-01-12 @ 11:15:43

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback