Cajsa: Vars tar livet en om man fejkar att livet leker?

Och ännu en gång så hade jag lite svårt att välja ut vilket inlägg som skulle få synas här denna vecka. In the end stod det mellan två blogginlägg som var väldigt olika, men tillslut valde jag Cajsas inlägg: Vars tar livet en om man fejkar att livet leker?
 
Just det här blogginlägget really got to me. Jag känner helt enkelt igen mig alltför väl i det som Cajsa tar upp här. Jag vet precis hur det är när man fejkar att allt är bra då jag själv har gjort det en så pass stor del av mitt liv, och då inte bara för andra utan många gånger även för mig själv. Helt enkelt för att jag inte har orkat ta itu med hur det skulle kännas om jag var ärlig och faktiskt erkände hur illa det var. Att kunna visa hur man mår även när man inte alls mår bra och be om hjälp är så viktigt. Det är när man gör det som livet kan börja vända igen…
 
 

Kommentarer
Postat av: ♀ P E A C E R E V ♀

Låter som ett starkt inlägg det där!

Du, du kanske kommer bli ställd av frågan, men jg känner för att fråga iaf. Har du träffat någon psykolog någon gång? Om inte, varför träffar du ingen?

Jag tror det kan vara bra för dig att ventilera och få professionell hjälp med att hantera din bakgrund. Jag vet att det blivit bättre och så, men det är trots allt något som fortfarande tynger dig <3

Svar: Nej, jag har aldrig pratat med en psykolog. Däremot går jag hos en kristen psykoterapeut som jobbar med KBT nu, började ganska nyligen och har inte varit så öppen om det ännu i bloggen fast det nämnde det lite kort här: http://faithhopelove.blogg.se/2015/november/tack-till-mina-fina-blogglasare-och-fler-tankar-om-att-ga-vidare-och-att-enough-is-enough.html#comment Det är liksom ingen hemlighet att jag går där, men jag har valt att inte skriva så öppet om det just nu utan istället kommer jag att ta upp det mer längre fram när jag har gått där ett tag och kanske skriva lite om hur det går och känns och så vidare. :)
Erica

2016-01-24 @ 13:14:16
URL: http://PeaceRev.com
Postat av: Cajsa

åh, jasså? :) Vad stolt jag känner mig nu..xD är det okej att känna sig stolt över det? :P

Svar: Det tycker jag absolut att det är! :)
Erica

2016-01-24 @ 15:21:34
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Netti Starby

Vilket bra inlägg du valde! Kram

2016-01-24 @ 17:35:45
URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: Jessica Högberg

Fint och viktigt inlägg!

2016-01-24 @ 18:19:17
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Anniepiie

Jag kände mig oxå lite träffad, intressant och lärorikt inlägg!! :) hoppas att allt är bra med dig? :) kram

2016-01-25 @ 22:59:07
URL: http://anniepiie.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback