Comet

Comet är ett romantiskt drama med lite inslag av fantasy från 2014. I rollerna ser vi bl.a. Justin Long och Emmy Rossum.
 
Kimberly och Dell träffas när de ska se ett meteorregn. Dell faller för Kimberly direkt när han ser henne, och på ett sätt känner han det som att de har träffats tidigare fast som i en dröm. Filmen hoppar sedan fram och tillbaka i tiden i vad som verkar vara ett parallellt universum och följer på så sätt Kimberly och Dell under flera års tid…
 
Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar den här filmen eller inte. Eller, jag gör nog det. Jag gillar hur annorlunda den är. Jag gillar att den är speciell. Fast ändå är det stunder när jag inte riktigt gillar den, fast sen tror jag att jag nog gör det ändå. Den är inte förutsägbar. Överhuvudtaget. Karaktärerna är så skimrande vackra på något sätt och jag dras till dem, även om jag kanske ändå inte tycker om dem fullt ut. Jag förstår inte allt, samtidigt som jag förstår precis hur det är. Det är som ett mysterium på något invecklat och vackert sätt…
 
Betyg: 6/10
 
 

Kommentarer
Postat av: Lili

Den verkar mysig och jag har länge haft den i min lista på Netflix, det är nog dags att se den nu. Får bli kvällens film helt enkelt! En film som Netflix föreslår som liknande och som jag sett, Frequencies, är dock jättedålig. Blev så vansinnigt trött på den ena huvudkaraktären och hur obehaglig och manipulativ han var i sina försök att få en tjej, men det framställdes som romantiskt. Se den inte om du också brukar störa dig på sådant! xD

2016-01-31 @ 18:01:13
URL: http://zilverka.blogg.se/
Postat av: Linnea

Jag såg faktiskt trailern till den här filmen häromdagen av någon anledning! Måste se den nu för att se om jag håller med dig!!

2016-02-04 @ 21:09:43
URL: http://thelinneajson.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback