Det är som om världen helt plötsligt har förändrats och den uppfattning som vi tidigare har haft om tiden nu inte längre stämmer…

I ungefär en månad, flera veckor innan jag ens började jobba så det kan vi inte skylla på, har jag känt att tiden verkligen bara rusar iväg. Inte bara när jag har gjort något roligt, utan i princip hela tiden. Folk brukar kunna säga ibland att tiden går fort, men detta börjar bli lite absurt. Det är liksom nästan som om någon någonstans skulle ha fått för sig att speeda upp tiden av någon anledning. Det är som om världen helt plötsligt har förändrats och den uppfattning som vi tidigare har haft om tiden nu inte längre stämmer även om det inte är något som det pratas så mycket om, utan allt går helt enkelt bara fortare och vi hinner inte med lika mycket som vi en gång gjorde. När jag var på väg hem från jobbet en kväll förra veckan så tyckte jag dessutom att månen såg ut att vara ovanligt stor, den såg nästan ut att vara lite närmare jorden än vanligt, och jag började tänka på hur detta kanske skulle hänga ihop med tiden. Är jag bara helt galen eller finns det någon mer som känner samma sak!?
 
En förklaring i mitt fall skulle i och för sig visserligen kunna vara att jag har så lätt för att fastna i idéer och tankar många gånger. Min inspiration och allt som liksom får mig att gå igång på saker kan ganska lätt bära iväg med mig och helt plötsligt har det liksom bara råkat gå en timme. Bara sådär. Fast å andra sidan så har jag väl alltid mer eller mindre varit så, så jag vet inte. Kanske är det ändå någon typ av tidskonspiration på gång!?
 
 

Kommentarer
Postat av: Jessica Högberg

Kan det vara för att du nu jobbar heltid??
Din teori om månen är roligare=))

Svar: Men det är ju just det som är grejen; jag började känna så i n n a n jag började jobba. Flera veckor innan. Så måste vara något annat, men har hört att mormor känner exakt samma sak, heh. ;p
Erica

2016-01-20 @ 19:20:23
URL: http://lchftrollet.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback