Efter en vecka som varit lite intensiv sitter jag nu här och hoppas att ljuset ska börja skina lite starkare i mitt liv snart.

Den här veckan visade sig bli lite intensiv för mig. Speciellt i början av veckan mådde jag väldigt dåligt av lite olika anledningar, det var nån dag där när jag i princip bara mådde bra när jag var på jobbet och fick något annat att tänka på. Men jag är okej nu. Tror jag. Åtminstone så känns inte det som var jobbigt riktigt lika nattsvart längre, även om jag fortfarande längtar väldigt mycket efter något som jag på ett sätt har längtat efter väldigt länge nu. Och mindre kryptisk än så tänker jag inte vara, i alla fall inte idag. Men jag kan ju säga så mycket som att i den takt dagarna verkar ticka på och och i den takt tiden fortfarande verkar rusa iväg mer eller mindre så kanske jag kan vara lite positiv och tänka att det som känns jobbigt förhoppningsvis "snart" är över. Plus att när man har en så fin vän som Susanne så gör bara det saken lite lättare.
 
En favorit i repris bara för att jag längtar efter vår och sol, och kanske också bara för att jag hoppas att ljuset ska börja skina lite starkare i mitt liv snart.
 
Hur som helst så har bloggen blivit lidande igen, beroende på hur man ser på saken. Fast vet ni, jag tycker faktiskt inte att det är hela världen. Det går inte alltid att hinna med allt och resultatet blir att jag nu sitter här med 98 nya kommentarer som jag inte har hunnit svara på, och trots att kreativiteten verkar flöda fortfarande så får vi helt enkelt se om jag tidsmässigt hinner med att ordna med så pass många tidsinställda inlägg så att ni får något nytt att läsa varje dag. Men annars så måste jag säga att jag tycker att nästan varje dag inte skulle vara så illa pinkat det heller. Och på tal om att tidsmässigt inte riktigt hinna med så har det hittills gått väldigt segt framåt i boken som jag började i för drygt tre veckor sedan. Fast det är ju det där med att jag känner att tiden går mycket snabbare nu också, så det är väl kanske inte så konstigt…
 
Just nu har jag ont i halsen och känner mig lite hängig, men ändå inte direkt febrig och dundersjuk. Jag kanske till och med orkar gå till jobbet imorgon så länge det inte blir värre. Fast på ett sätt vill jag nästan att det ska bli värre. Inte för att jag egentligen vill vara sjuk, men för att jag är så himla trött på att gå omkring och känna mig som att jag är på väg att bli förkyld från och till mer eller mindre varje vecka. Det skulle vara nice att bara få det over with i så fall, om ni förstår vad jag menar.
 
Och avslutningsvis vill jag påminna er om att svara på min bloggenkät om ni inte redan har gjort det. Jag har sett att ganska många har svarat och det känns jättekul, så jag hoppas att ännu fler svarar. Planen är att jag ska sammanställa era svar i ett blogginlägg om ungefär två veckor eller så.
 

Kommentarer
Postat av: ellenlundis

Åh fina Erica! Kramar till dej! 💕

Nu ska jag svara på dina frågor, som jag svarade på bloggen. ^_^

Svar 1: Gott nytt år
svar 2: Hoppas jag med. Har ingen aning vad jag vill jobba någonstans. :)
svar 3: Inte för mej 😄😉

2016-01-31 @ 15:34:08
URL: http://finlandsgullet.wordpress.com/
Postat av: Lili

Vilken fin bild! Tråkigt att du mått dåligt, men det går mot ljusare tider nu och våren är runt hörnet, så kanske kan det bidra med mer energi i vilken kamp du än för. Vad gäller bloggandet så ta allt i den takt du känner för, det är helt okej att inte blogga varje dag och att inte vara snabb med att svara på kommentarer. Kramom!

2016-01-31 @ 17:59:12
URL: http://zilverka.blogg.se/
Postat av: Polly Svensson

Jag har svarat på den hihi. Ne man kan inte alltid hinna allt. Hoppas du mår bra? Kram

Svar: Jodå, eller, helt okej mår jag väl åtminstone. :) Hoppas du mår bra! Kram! <3
Erica

2016-01-31 @ 21:39:07
URL: http://pollysvensson.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback