Jag trodde att jag skulle få lära mig ett oändligt stort antal olika tecken.

Den finns en blogg i denna till synes oändliga cyberrymd som ofta lyckas dra fram alla konstiga tankar som jag har haft tidigare alternativt har nu. Denna bloggen är Linneas blogg. För inte alltför längesedan så skrev hon något, jag kommer just nu inte ihåg vad, som av någon anledning påminde mig om en ganska så konstig tanke som jag hade när jag var liten och skulle lära mig att skriva de olika tecknen som finns för siffror. Jag trodde helt ärligt att jag skulle få lära mig att skriva ett oändligt stort antal olika tecken. Jag förstod inte alls att när man kom till tio så slog man helt enkelt bara ihop en etta och en nolla. Jag trodde liksom att det skulle fortsätta och att tecknet för tio skulle bli något helt annat. Jag trodde att det skulle finnas så många olika tecken så att jag nästan var lite orolig där ett tag för hur jag skulle kunna lära mig dem alla. Jag kommer ihåg att vi lärde oss en siffra i taget som vi sedan övade på genom att skriva just den siffran om och om igen i våra små skrivblock. Men sen när vi var klara med nio så tog det bara slut. Jag har för mig att jag blev lite besviken när jag insåg att det bara var att lägga ihop siffror som vi redan kunde efter det. Det blev liksom inte riktigt lika roligt då…
 
 

Kommentarer
Postat av: Jessica Högberg

Vilket roligt minne=)) Härlig blogg du länkar till!!

2016-01-29 @ 13:46:58
URL: http://lchftrollet.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback