Star Trek: The Motion Picture

Star Trek: The Motion Picture är ett amerikanskt science fiction-äventyr från 1979 med bl.a. William Shatner, Leonard Nimoy och DeForest Kelley i rollerna.
 
Det har gått flera år sen besättningen på Enterprise avslutade sitt femåriga uppdrag med att utforska rymden, och nu har en del av dem gått skilda vägar medan Enterprise har fått en rejäl renovering och nästan ser helt ny ut. När en utomjordisk farkost attackerar och förstör tre av klingonernas starka rymdskepp och sedan börjar bege sig mot jorden tar Kirk, som nu är en admiral, återigen kommandot över Enterprise, med syftet att stoppa farkosten i fråga och även undersöka vad som ligger bakom detta nya hot…
 
Som helhet tycker jag att detta är en ganska bra och intressant film. Det var kul att återigen få se besättningen från Enterprise och följa med dem på ett nytt och spännande äventyr. Dock så kan jag känna lite att den här filmen kanske fokuserade lite väl mycket på att se snygg ut och använda sig av effekter och liknande som inte fanns tio år tidigare. Det är i och för sig inget fel i det, men jag hade nog hellre velat se lite mer utveckling av karaktärerna till exempel. Med det sagt så ska det bli kul att se vad de resterande av dessa lite äldre Star Trek-filmer har att erbjuda.
 
Betyg: 6/10
 
 

Kommentarer
Postat av: Boel

Härligt :D

2016-01-30 @ 13:18:35
URL: http://musicwithboelish.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback