Vill du joddla lite med mig!?

Jag känner inte riktigt att jag har någon kategori som det här inlägget passar in i helt och hållet, så därför kör jag väl på denna då. Jag tänkte skriva lite kort om en app som jag hörde talas om på en annan blogg, kommer dock tyvärr inte alls ihåg vilken blogg, och då tänkte att det nog inte var något för mig. Senare den dagen när jag hade lite tråkigt så installerade jag appen ändå, bara för att testa, och så fastnade jag såklart för den…
 
Appen heter Jodel och är ett ställe där man helt anonymt kan skriva korta meddelanden som andra sedan kan kommentera samt rösta upp eller ner. Det är en lokal grej, så det är bara de som är åtminstone någorlunda nära dig som kan se det. Jag vet inte i huvudet hur många kilometer det handlar om, men man kan se att det olika personer har skrivit är skrivet antingen "nära" eller "väldigt nära". Folk skriver allt möjligt. Det kan vara några uppmuntrande ord, något roligt eller något helt annat. På bilden här nedan ser du exempel på några roliga saker som har blivit uppröstade av många. Så kom och joddla lite med mig (eller vilka som nu är i närheten av där ni befinner er), mina fina bloggisar!
 
 

Kommentarer
Postat av: Polly Svensson

Det lät intressant. Kram

2016-02-03 @ 15:34:16
URL: http://pollysvensson.blogg.se/
Postat av: 50,5 kvadrat

hahah älskar det där skämtet med veganer!

2016-02-03 @ 20:17:09
URL: http://nouw.com/ournewhome
Postat av: Netti Starby

Den där appen måste jag kolla upp :-D Kram

2016-02-03 @ 20:50:16
URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: Carolina Thoor

Haha vilken rolig app! Låter egentligen inget för mig, men låter ändå som en rolig app! Speciellt med det du hade skrivit, det lät jätte roligt ju! För antar att det var du som har skrivit dessa inlägg? :)

Sv; ja, så kan det mycket väl vara :)

Svar: Heh, nä, måste faktiskt erkänna att det inte var jag som hade skrivet det. Det där var de som flest hade röstat upp, typ de mest populära den dagen. Tyckte de var roliga så valde att ha med en bild på dem. ;p
Erica

2016-02-03 @ 20:51:16
URL: http://knaset.blogg.se/
Postat av: Sara Ekman

Vad kul :)

2016-02-04 @ 08:23:28
URL: http://aamaziing.se/
Postat av: jessy

hahah den med soya ingefära är såå dålig så den är bra!

2016-02-04 @ 11:30:17
URL: http://nouw.com/jessygunnarsson
Postat av: Lillabus

Låter ju som en riktigt rolig app faktiskt.

2016-02-04 @ 12:45:19
URL: http://lillabus.devote.se
Postat av: Malin Lindgren

Åh, har också jodel men det är inte lika aktivt här där jag bor haha.

2016-02-04 @ 13:01:32
URL: http://nouw.com/lindgrenmalin
Postat av: Johan

Syster håller på med det där, men jag tycker mest det låter som folk skriver en massa konsstiht av vad hon har berättat, men det är kanske olika... Kanske ska testa ändå :)

SV: Ja det är det verkligen, och du vet, nostalgi är ju lite av my cup of tea så att säga, älskar det! :D

2016-02-04 @ 15:45:58
URL: http://schumacher4ever.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback