You're Not You

You're Not You är ett amerikanskt drama från 2014 med bl.a. Hilary Swank, Emmy Rossum, Josh Duhamel och Jason Ritter i rollerna.
 
När Kate är 35 märker hon att hon börjar få problem med motoriken. Hon blir diagnostiserad med ALS, och 18 månader senare söker hon efter en ny skötare som kan ta hand om henne när hennes man, Evan, jobbar. Trots att Evan inte är helt med på noterna så väljer hon att anställa Bec som är en strulig tjej som pluggar på universitetet. Kate och Bec formar snabbt ett väldigt speciellt band som kommer att förändra dem både på djupet…
 
This is my kind of story. Jag gillar verkligen relationen som uppstår mellan Kate och Bec, och att se hur den förändrar dem. Det inspirerar mig och ger mig på något sätt hopp. Jag gillar nog speciellt Bec och tycker att Emmy Rossum är helt fantastisk i rollen som henne.
 
Betyg: 8/10
 
 

Kommentarer
Postat av: CAICAIS.BLOGG.SE~

Måste se!!

2016-01-21 @ 14:03:58
URL: http://caicais.blogg.se
Postat av: GoForFit

Den lät ju rätt bra! Får kanske bli till fredagsmyset imorgon, hehe :)

Sv: Så himla kul! Tack fina du :*

2016-01-21 @ 16:43:40
URL: http://goforfit.se/
Postat av: Ellen Gräntz

Den här måste jag lägga till på att se-listan!

2016-01-21 @ 23:14:48
URL: http://ellengrantz.blogg.se/
Postat av: Erika

Den här filmen älskar jag :)

2016-01-23 @ 13:06:54
URL: http://icanpikan.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback