88-årsdagen som firas med blombud!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller min morfar Torsten 88 år. Då jag tyvärr inte har någon aning om när jag får en möjlighet att träffa honom nästa gång och dessutom länge har tänkt att det skulle vara roligt att skicka blombud till någon så får hans födelsedag helt enkelt firas med just blombud. Det hade såklart varit kul att se hans min när han får sin överraskning, men jag får helt enkelt höra allt av mormor i efterhand istället. Ni kan se på bilden längst ner vad han får, plus att han får en söt liten nalle som jag la till också. Det är han värd, min gullemorfar. Han är liksom en så fantastisk, snäll, generös och ödmjuk människa så att han helt enkelt är värd det absolut bästa.
 
 

Kommentarer
Postat av: Polly Svensson

Grattis till honom. Gulligt av dig aty skicka blombud. Kram

2016-03-11 @ 09:03:25
URL: http://pollysvensson.blogg.se/
Postat av: N

Ha en fortsatt bra kväll!

2016-03-11 @ 23:23:48
URL: http://nathalies.vione.se/
Postat av: Sara

Det är jättebra att möjligheten till blombud finns tycker jag, man bor ju ofta så pass långt ifrån varandra nu så att man inte fysiskt kan träffa varandra. Men att få en blomma hemskickad till sig istället visar ju att man är ihågkommen! :)

2016-03-12 @ 18:07:11
URL: http://sarabacksbacka.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback