A Case of You

A Case of You är en amerikansk romantisk komedi från 2013 med bl.a. Justin Long, Evan Rachel Wood och Keir O'Donnell i rollerna.
 
Sam är en författare som skriver bokversioner av filmer men som inte riktigt känner sig helt nöjd med sitt liv. På ett café som han brukar besöka jobbar Birdie som Sam beundrar på avstånd. När han får veta att hon har fått sparken hittar han henne på facebook och tar reda på allt som han bara kan om henne. När han sedan träffar henne på ett event, som han självklart visste sedan innan att hon skulle vara på, går han all in för att vara precis den typ av kille som han tror att hon vill ha…
 
Jag tycker att det här är en så himla söt film, och jag gillar verkligen det underliggande budskapet med att det är bäst att vara sig själv.
 
Betyg: 7/10
 
Bilden är härifrån.
 

Kommentarer
Postat av: Jos

Bra tips!

2016-03-25 @ 18:26:40
URL: http://josefindysenius.com

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback