Det har varit mycket den senaste tiden.

Jag måste erkänna att jag inte alls har haft varken lust eller ork för bloggen den senaste tiden. Jag tänker inte be om ursäkt för det, men jag tänker berätta att jag lever och att jag inte har tagit något random beslut att avsluta bloggen. Som det ser ut nu så kommer det att komma upp lite inlägg ibland, men antagligen inte lika regelbundet som tidigare. Ifall inte riktigt än. Det känns som om det har varit mycket den senaste tiden. Den värsta svackan som jag kom in i när jag var sjuk och instängd har gått över, men jag antar att det ändå är mycket som snurrar i huvudet från och till och då inte enbart relaterat till mitt mående. Jag började gå själv på jobbet när jag kom tillbaka efter sjukskrivningen och det tar väl lite getting used to. Nästa vecka får jag nyckeln till lägenheten som jag ska få hyra tillfälligt genom jobbet och då ska det tilläggas att jag inte har orkat ta tag i att packa än. Nu har jag, som tur är kanske ska sägas vid just det här tillfället, inte så mycket grejer och jag ska hyra lägenheten möblerad så det borde inte ta mig så överdrivet lång tid att ordna med allt. Jag tänkte börja på måndag. Terapin har jag också som tar tid och energi. Jag ångrar inte för en sekund att jag tog tag i det, men det ska sägas att det inte riktigt går att sätta en bindel över ögonen och låtsas att allt är bra längre. Trots att jag stundtals ändå lyckas göra just det. Det var faktiskt en dag under förra veckan, tror jag det var, där jag till och med ifrågasatte varför jag går i terapi då jag ju faktiskt mår bra. Trots att jag bara en vecka innan hade mått så dåligt så att jag behövde ringa till min terapeut och prata med henne på telefonen i en timme. Som ni förstår så är det lite upp och ner. Jobbet har dock visat sig vara väldigt bra för mig, verkar det som. Det ger mig något annat att tänka på och ett annat perspektiv. Jag trivs där, även om jag fortfarande kan vara ganska så nervös över att gå själv och över att hinna med och allt vad det är. Min chef, bland annat, tycker att jag är för hård mot mig själv, och jag kan väl inte göra annat än att hålla med henne där. Men jag borde nog ge mig själv mer credit än vad jag gör. Och att flytta hoppas jag kommer att bli enbart positivt för mig, för nu har jag blivit så innerligt trött på att vara inneboende. Åtminstone här. So I hope this will all work out great.
 
En någorlunda ny toaselfie från Instagram ifall någon är intresserad.
 
Jag har haft turen att få vara ledig hela påsken, så det försöker jag njuta av så mycket som möjligt just nu. Jag orkar egentligen inte göra så mycket, utan låter nog mest huvudet vila från allt ett tag. Jag får ha lägenheten för mig själv och jag passar därför på att ta tid för mig själv och bara ta hand om mig själv lite extra. Nu är det bara jag och Gud. För jo, jag försöker att inte stänga ute honom trots att jag har blivit så duktig på att stänga ute allt och alla. Jag behöver Gud så mycket. Jag behöver låta Gud få vara mina pappa som jag bara kan komma till och krypa ihop i hans famn och bara låta hans kärlek skölja över mig som ett vattenfall…
 

Kommentarer
Postat av: ellenlundis

Styrkekramar till dej! ❤

2016-03-27 @ 16:16:29
URL: http://finlandsgullet.wordpress.com/
Postat av: SKRIVDIVAN

Terapi och att berarbeta saker tar skitmycket energi. Jag hade svårt att förstå det förut då det kändes så abstrakt. MInns när jag gjorde en ätstörnings-behandling som var på "heltid" vi var där mellan 9-13 men ändå behövde jag gå hem och sova i några timmar varje dag efter att jag varit där, satan vad kraft det tog. Men det var det värt. Skönt att du verkar kunna ha en öppen dialog med chefen.

2016-03-27 @ 19:07:07
URL: http://skrivdivan.se
Postat av: pollysvensson.blogg.se

Hej på dig. Har tänkt en del på dig och hoppas att du mår bra. Kram

2016-03-29 @ 12:52:38
URL: http://pollysvensson.blogg.se/
Postat av: Bosse Lidén

Styrkekram till dig. Jag är övertygad om att du gör ett riktigt bra jobb och kommer att bli en suverän sköterska när du blivit riktigt "varm i kläderna". Lycka till med flytten.
Kram Bosse

2016-03-31 @ 10:49:41
URL: http://bosseliden.wordpress.com

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback