Endless Love

Endless Love är ett amerikanskt romantiskt drama från 2014 med bl.a. Alex Pettyfer, Gabriella Wilde, Bruce Greenwood och Joely Richardson i rollerna.
 
Jade har precis tagit examen från high school där hon under i princip hela studietiden har varit antingen med sina föräldrar eller med sina skolböcker. David har varit kär i henne under flera år men har aldrig pratat med henne, men någon ska ju vara den första. De blir snabbt förälskade och deras kärlek verkar bara växa sig starkare när föräldrar och omständigheter vill dra de ifrån varandra…
 
Jag tycker att det här är en fin film som absolut är värd att se. Utöver kärlekshistorien mellan Jade och David gillar jag också handlingen med Jades familj och hur de fortfarande påverkas av att en av Jades bröder dog i cancer några år tidigare.
 
Betyg: 7/10
 
Bild härifrån.
 

Kommentarer
Postat av: anniepie

Den filmen har jag också sett, riktigt bra. :) Jag tycker ju dessutom att Alex Pettyfer är ögongodis. ;)Hoppas att du mår bättre idag och att solenvsar sig hos dig. :) Kram

2016-03-13 @ 13:42:34
URL: http://anniepiie.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback