Fragile - A Janeway Video ♡

Nu tänkte jag dela med mig av en musikvideo med Janeway från Star Trek: Voyager. Låten är samma som den som jag citerade och länkade till i torsdags, och det var via youtube och den här videon som jag hittade låten till att börja med, heh. Jag tycker att den är så fin, och jag gillar att få se även den här sidan av Janeway speciellt med tanke på att det är mer vanligt med den starka kaptenen som kan ta Voyager igenom praktiskt taget allt.
 
 

Kommentarer
Postat av: Evelina

Bra låt!

2016-03-06 @ 23:12:56
URL: http://nouw.com/evelunas
Postat av: natalia

Så bra låt :D

2016-03-07 @ 10:19:19
URL: http://nouw.com/nattis

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback