Giraffer fångade på bild i en galen situation! Typ!

När jag såg den här bilden på facebook för typ två veckor sedan så gjorde den min dag. Jag var på jobbet och hade precis ätit lunch och flinade åt den här galna bilden i säkert flera minuter för att senare samma dag visa den för flera kollegor och flina ännu mer. Den är ju bara så fantastisk, eller vad säger ni!? Jag älskar djur, fast okej att denna är typ photoshopad eller nåt, heh.
 
 

Kommentarer
Postat av: ellenlundis

Hahahaha! :D Den bilden är för härlig!

2016-03-13 @ 22:35:04
URL: http://finlandsgullet.wordpress.com/
Postat av: Cecilia

Haha, härlig bild ;)

2016-04-01 @ 10:42:21
URL: http://www.ceciliajohansson.nu

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback