Jag har fått en lägenhet genom jobbet!

I onsdags förra veckan publicerades ett tidsinställt inlägg om hur jag längtar efter att få en egen lägenhet. Inlägget publicerades 13:00, och 13:06 den dagen fick jag ett mail om att jag är erbjuden en lägenhet. Det är inte en egen lägenhet som i ett förstahandskontrakt, men det är en lägenhet via jobbet där jag kan få bo upp till ett år. Det är en möblerad etta som ligger på "min sida om stan" och det blir lite närmare till jobbet än vad jag har nu. Jag tackade ja till den i fredags och det är inflyttning redan den första april, so I guess I'm moving in just a few weeks. Plötsligt händer det, liksom. Nu får jag till och med möjlighet att flytta en månad innan det var tänkt, och jag som verkligen, verkligen vill flytta. Det känns bra, underbart, befriande, skrämmande, lite nervöst och som en utmaning. Allt på samma gång. Kanske speciellt eftersom detta, tro det eller ej, kommer att bli första gången som jag kommer att bo helt själv. Tidigare har jag inte alls velat bo själv, vilket också är en stor del av anledningen till att jag inte har gjort det, men nu är det nog lite så att det har blivit precis vad jag vill. Så förhoppningsvis blir jag väl nöjd med det och jag hoppas också att jag kommer att trivas i min nya, men fortfarande tillfälliga, lägenhet…
 
Bild från Unsplash.
 

Kommentarer
Postat av: ExklusivaMoi

Det är iaf rätt riktning bit på vägen =)...HÄRLIGT ju!! GRATTIS och må din lycka vara med dig <3

2016-03-15 @ 21:35:11
URL: http://exklusivamoi.blogg.se/
Postat av: polly

Grattis. Hoppas allt e bra?

2016-03-17 @ 13:53:25
URL: http://pollysvensson.blogg.se
Postat av: ellenlundis

Grattis grattis Erica! :D Önskar dej lycka till med flytten!

2016-03-19 @ 15:22:55
URL: http://finlandsgullet.wordpress.com/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback