Jag längtar verkligen efter att få en egen lägenhet!

Jag har redan berättat att jag har bestämt mig för att flytta och att jag, om allt går som jag har planerat, kommer att göra det i början av maj. Så snart är min tid som inneboende i en etta över. Jag känner att jag inte riktigt trivs här längre av olika anledningar, och att flytta känns därför utan tvekan som rätt beslut att ta. Jag längtar efter att få komma härifrån nu och även om jag inte har lyckats få en egen lägenhet tills det är dags att flytta, vilket tyvärr är ganska sannolikt, så kan jag bo hos min vän Susanne ett tag där det finns lite mer plats och sen borde jag kunna få en tillfällig lägenhet genom jobbet runt hösten någon gång om inte förr.
 
Men något som jag verkligen längtar efter är att få en egen lägenhet. Det är till och med så att det är en punkt på min bucketlist att få ett förstahandskontrakt här i Stockholm. Jag längtar efter att få ha en lägenhet där jag vet att jag kan få bo hur länge jag vill och där jag kan få bo själv, om jag nu inte skulle känna att jag vill ha en inneboende längre fram. Jag längtar efter att få inreda en lägenhet precis så som jag vill och verkligen ha plats för mina grejer, att till och med kunna anlita en inredningsfirma som får inreda den åt mig vilket jag har varit lite inne på. Jag längtar efter att kunna känna den där friheten som jag gissar att man känner när man har sitt egna ställe, och tryggheten man känner i att veta att man faktiskt har en egen lägenhet där man vet att man får stanna så länge som man sköter sig. Jag längtar något så otroligt mycket efter detta nu.
 
 
Den senaste månaden har jag varit inne på Stockholms bostadsförmedling nästan varje dag och kollat in lägenheter och intresseanmält hej vilt. Jag har dock bestämt mig för att inte lägga min kötid, som nu är uppe i sju år, på en lägenhet som jag inte är säker på att jag verkligen vill ha. Så vi får väl se hur det går. Ni som brukar be får gärna be att jag inte behöver vänta överdrivet länge på att få en lägenhet.
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Det är en sådan frihet med eget! =)

2016-03-09 @ 14:23:27
URL: http://elinbjorkander.com
Postat av: Cajsa

hehe jo, alla jag känner som har samsung tycker ju att jag ska byta. XD Jag vet inte hur jag ska göra än. :P

2016-03-09 @ 18:03:33
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Elin

Låter som en väldigt klokt beslut. Nu har du ju fast inkomst osv så det vore ju toppen om du fick dina egna rutiner och vanor.
kramar

2016-03-09 @ 23:19:02
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Polly Svensson

Jag hoppas du hittar det du söker. Håller tummarna för det. Kram

2016-03-10 @ 09:13:46
URL: http://pollysvensson.blogg.se/
Postat av: Maria-Alexandra

Ush det är så svårt med bostäder här i Sthlm. Ska hålla tummarna för att du får något väldigt snart!!

2016-03-10 @ 11:09:01
URL: http://www.marliina.com

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback