Kathryn, hang on, we're bringing you back, just fight a little longer…

Ett av mina favoritavsnitt av Star Trek: Voyager är Coda från säsong tre där kapten Kathryn Janeway dör, om och om igen. Jag vet ärligt talat inte ens längre exakt hur många gånger jag faktiskt har sett just det avsnittet nu. Men det är många gånger, i alla fall. Så när jag hittade den här videon med Evanescences låt Hello och klipp från just det avsnittet så var jag fast ganska så direkt. Det är så brilliant vackert så att det liksom bara inte finns ord för det…
 
 
"…the gift that she gave me, and gave a lot of us here, was the knowledge that we are better and stronger than we think."
 

Kommentarer
Postat av: Släpp taget. följ flödet

Otroligt fint citat under videon!

2016-03-16 @ 16:48:00
URL: http://tovanz.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback