Nostalgi med Sunset Beach.

När jag var liten, runt typ 9-11 år, så var Sunset Beach min favoritserie. Den gick på fyran på vardagar vid eftermiddagen/kvällen någon gång. Jag kommer ihåg att det var mormor som började kolla på den först, och att det var när jag var hos henne och morfar i byn som jag fastnade för den och sen fortsatte kolla själv. Det var verkligen en av höjdpunkterna på eftermiddagen när jag fick sitta hemma i soffan och kolla på Sunset Beach.

Förra snart ett år sen fick jag för mig att det skulle vara kul att se serien igen. För nostalgin om inte annat. Den finns på den här youtube-kanalen. Kvalitén är inte den bästa, men det går absolut att se på. Så i ungefär ett år har jag kollat på Sunset Beach igen från och till. Nu tycker jag inte längre att det är lika fantastiskt bra som jag tyckte när jag var liten, men det är ändå ganska kul att se på. Jag kan dock erkänna att jag har funderat på om jag skulle sluta då jag tröttnat i perioder, men sen när jag sett ett avsnitt efter en tids uppehåll så har jag hittills alltid ångrat mig och fortsatt kolla.

 
Är det någon av er som har sett Sunset Beach?
 

Kommentarer
Postat av: sussi

har sett nått ströavsnitt men
Neighbours va min favorit när
ja va yngre haha :P

2016-03-08 @ 14:45:15
URL: http://siouxzie.vimeddjur.se
Postat av: LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Nice! Har aldrig sett faktiskt. Har du kollat om serien finns på Dreamfilm eller cokeandpopcorn.ch eller på thewatchseries? Eller watchtvseries? Kanske bättre kvalitet. :)

2016-03-08 @ 18:27:15
URL: http://babustyle.forme.se
Postat av: sarah

aaa =)

2016-03-08 @ 19:25:39
URL: http://www.klarahs.blogg.se
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Vilket sammanträffande jag och en vän diskuterade den här serien för någon dag sedan, hur man riktigt diskuterade avsnitten med varandra dagen efter :D.

2016-03-08 @ 21:13:01
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Polly Svensson

Har jag aldrig sett hahaha. Kram

2016-03-09 @ 09:38:01
URL: http://pollysvensson.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback