Source Code

Source Code är en amerikansk science fiction/thriller från 2011 med bl.a. Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan och Vera Farmiga i rollerna.
 
Colter Stevens är en helikopterpilot i den amerikanska armén. Hans senaste minne är av att han flyger i Afghanistan, och nu har han precis vaknat upp på ett pendeltåg i Chicago. Som sällskap har han en kvinna, Christina, som han inte känner och snart upptäcker han att han befinner sig i en annan mans kropp. Som om detta inte vore nog så finns det även en bomb på tåget som exploderar efter åtta minuter, och därefter vaknar Colter upp i en typ av kapsel där någon vid namn Goodwin säger att han måste tillbaka för att ta reda på var bomben finns och vem bombaren är. Sakta men säkert börjar Colter få svar på vad som pågår samtidigt som han om och om igen skickas tillbaka till tåget för att hitta bombaren och rädda framtiden…
 
Det här kändes precis som min typ av film. Jag älskar den. Den är spännande och invecklad på ett sätt så att det ändå inte blir för svårt att hänga med. Jag gillar också att den inte är förutsägbar och att det var en hel del som inte alls var så som jag hade tänkt mig att det kanske skulle vara, utan istället något helt annat.
 
Betyg: 9/10
 
 

Kommentarer
Postat av: coffeeandcupcake.blogg.se

Tack för tipset. Hoppas du haft en bra lördag :)

2016-03-05 @ 20:41:31
URL: http://coffeeandcupcake.blogg.se/
Postat av: Henrik Olsson

Den låter spännande! :)

2016-03-05 @ 20:42:23
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Amanda CL

tror jag sett delar av den :)

2016-03-05 @ 22:04:23
URL: http://amandacarlberg.se/
Postat av: Cajsa

Jo men precis! det va lite tanken men nu när jag varit borta i 2 månader känner jag inte riktigt för att slutföra det. Fick ut massor av det och jag förstår min tro på en helt ny nivå men jag känner inte att jag behöver mer matning än vad jag redan får från husisar och söndagsmötena. Inte just nu i alla fall...
Nej det blir inge Uganda. Det är en av anledningarna till att jag slutade. Ju närmare vi kom till att åka iväg ju mer ökade min ångest. Jag har aldrig varit utomlands och med min sociala fobi skulle det aldrig funka. Jag och mamma pratar om att rede-träna till London över en helg bara hon och jag. Det är en stad jag verkligen vill besöka, nån dag kanske till och med flytta till. Men till och med en helgresa dit med bara mamma ger mig ångest just nu så en missionsresa skulle aldrig fungera för mig just nu.

2016-03-05 @ 22:37:53
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Nej men precis! Nån dag så ska jag våga klippa strax under axlarna och göra någon snygg frisyr av det men just nu vågar jag inte. xD Har för mycket identitet i mitt hår, tyvärr...det blir ju gärna så när man har långt hår.

2016-03-05 @ 22:39:01
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Erika

Alltså, såå bra film :)

2016-03-06 @ 02:23:41
URL: http://icanpikan.blogg.se
Postat av: Zaisha <3

älskar serier :) ska ge denna en försök. tack för tipset

2016-03-06 @ 02:29:37
URL: http://zaisha.blogg.se/
Postat av: Amanda Westberg

Måste se den!

2016-03-06 @ 18:45:23
URL: http://nouw.com/awestbergg

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback