The Book of Eli

The Book of Eli är ett amerikanskt actiondrama från 2010 med bl.a. Denzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis och Ray Stevenson i rollerna.
 
I en våldsam värld där ett krig har ödelagt allt lever Eli. Han är en vandrare som har gått mot väst de senaste 30 åren med ett enda uppdrag i sikte; att beskydda en bok och ta den till en speciell plats trots att han inte vet själv till vilken plats än. Han följer det som någon annan har sagt till honom och han är villig att ge allt för att skydda den här boken som också är en bok som ger honom frid och hopp och som mycket väl skulle kunna vara det som räddar mänskligheten…
 
I stort så gillar jag den här filmen. På ett sätt tror jag att jag hade tyckt lite bättre om den om den inte hade varit riktigt lika våldsam som den är, men den har ändå ett bra budskap om att slutföra det man har påbörjat och att stå upp för vad man tror på i en värld där det är allt annat än lätt att göra det. Sen måste jag också få säga att jag verkligen gillar vilken bok det är som Eli skyddar. Det är liksom verkligen min typ av bok om vi säger så, heh.
 
Betyg: 7/10
 
Bilden är härifrån.
 

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback