Throwback thursday med Cher!

När jag var liten, typ mellan åtta och tio år ungefär, hade jag en period när jag lyssnade på Cher. Det var speciellt några låtar som jag kommer ihåg att jag hade fastnat för, och de här två var med bland dem. Jag kommer ihåg att jag verkligen älskade de här två låtarna. Om jag inte minns helt fel så var det inte så ovanligt att jag stod hemma i mitt rum och mimade lite under den här perioden. Att jag började tänka på just detta nyligen beror på att Polly nämnde Cher i sin blogg för inte så längesen. Då började jag lyssna lite på några låtar igen av ren nostalgi, och tänkte sen att det kanske kunde vara en kul grej att skriva om också…
 
 

Kommentarer
Postat av: GoForFit

Vilka gamla godingar! :)

sv: Ja, medlemmarna verkade uppskatta det :)

2016-03-10 @ 17:37:48
URL: http://goforfit.se/
Postat av: Kattis

Hehe verkar som om du och jag hade en cher period ungefär samtidigt!:)

2016-03-10 @ 18:50:21
URL: http://stellaefoto.blogg.se/
Postat av: Polly Svensson

Hihi så bra och kul att du nämnde mig i inlägget. Söt du e. Jag älskar låten we all sleep alone eller nåt heter den. Kram

2016-03-10 @ 19:44:19
URL: http://pollysvensson.blogg.se/
Postat av: Ztinas - Motivation att följa dina drömmar

Har också lyssnat en del på henne :)

2016-03-10 @ 20:58:11
URL: http://ztinas.spotlife.se
Postat av: sandra

älskar hennes röst!

2016-03-13 @ 21:17:56
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback