We don't mean to spoil the ending for you, but everything is going to be okay.

I slutet av förra veckan såg jag att TobyMac lagt upp detta på facebook, och jag fastnade för det direkt. De senaste veckorna har mitt liv känts tyngre än vanligt mycket oftare än vanligt och att då få se det här och se att allt kommer att bli okej kändes verkligen bra. Om vi läser i Bibeln så är det exakt samma budskap som finns där; allt kommer att bli okej. Det står redan skrivet vem segern tillhör. Gud vinner. Över allt det onda, över all sjukdom, över all ångest, över allt… Och jag tillhör Gud, jag har gett mitt liv till Jesus, vilket innebär att segern tillhör mig och att allt kommer att bli okej. Oavsett hur det kan verka eller kännas för tillfället.
 
Bild härifrån.
 

Kommentarer
Postat av: polly

Så bra =). Allt bra med dig? Kram

2016-03-18 @ 12:30:45
URL: http://pollysvensson.blogg.se
Postat av: ellenlundis

Den var fin! :)

2016-03-19 @ 15:27:18
URL: http://finlandsgullet.wordpress.com/
Postat av: LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Ett quote som jag gillar mycket som kommer från House är "You don't need to depend on people who are gonna let you down". Riktigt bra quote! :)

2016-03-19 @ 18:14:38
URL: http://babustyle.forme.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback