You must realize, that fear is not real. It is a product of thoughts you create. Do not misunderstand me, danger is very real, but fear is a choice.

Den här veckan har jag valt ut ett citat från filmen After Earth. Jag älskar den filmen och skulle nog gå så långt som att säga att det här citatet är det absolut bästa som sägs i hela filmen…
 
Veckans Citat: You must realize, that fear is not real. It is a product of thoughts you create. Do not misunderstand me, danger is very real, but fear is a choice.
 
Jag vet alltför väl hur det känns att vara rädd, och inte bara att vara rädd någon gång ibland utan att leva i en ständig rädsla som många gånger nästan är paralyserande. Jag vet hur det är att vara rädd för minnen från det förflutna. Att vara rädd för att det förflutna aldrig riktigt ska försvinna tillräckligt mycket. Jag är uppväxt med mer rädsla än trygghet. Budskapet att rädsla är ett val och enbart en produkt av tankar som vi skapar är därför något som verkligen tilltalar mig. Även om själva faran är verklig så är rädslan ett val.
 
Bild härifrån.
 

Kommentarer
Postat av: Melany Aurora

Fantastiskt citat ju! Funkar på så mycket i livet <3
Och grattis till nya boendet :)

2016-03-21 @ 14:16:12
URL: http://aurorals.blogg.se
Postat av: Polly Svensson

Vilket bra citat. Håller med. Och rädlsa hindrar väldigt mycket. Kram

2016-03-22 @ 08:38:40
URL: http://pollysvensson.blogg.se/
Postat av: anna

bra skrivet och bra citat!

2016-03-22 @ 20:27:22
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Sara

Verkligen bra citat, så sant! Jag tycker också om det, jag är också en sån som har varit rädd för allt möjligt. Jag vet inte ens riktigt varför, men otroligt många situationer gör mig bara så rädd och osäker. Nu har det blivit bättre, men det kan fortfarande vara jobbigt ibland. För såklart finns det ju faktiskt faror som man på riktigt ska vara rädd för, men oftast är ju rädslan bara obefogad och något man har hittat på i huvudet.. Glad påsk! :)

2016-03-24 @ 10:53:39
URL: http://sarabacksbacka.blogg.se
Postat av: Polly Svensson

Glad påsk på dig. Kram

2016-03-26 @ 09:36:58
URL: http://pollysvensson.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback