You shall live and not die… ♥

Idag tänkte jag dela med mig av en låt, The Blood of Life, som är en av mina favoriter och som jag har lyssnat lite på till och från i flera år nu. Jag har några speciella minnen med den här låten och det är då speciellt två som jag tänker på, och jag tänkte att jag skulle dela med mig av dem nu.
 
Det första har lite att göra med bakgrunden till låten. Den skrevs av Mission SOS festivalteam inför en Jesusfestival som vi hade i Lesotho (är jag ganska säker på att det var) som ligger i södra Afrika. Lesotho är ett land som är väldigt drabbat av HIV/AIDS och med den bakgrunden skrevs den här låten som handlar om att Jesu blod är livets blod och om att leva och inte dö. Jag var inte med i Lesotho och det var innan jag kom till Stockholm och SOS, men på den första festivalen som jag var med på, i Tanzania 2012, bad jag för en ung kvinna som hade HIV. Jag hörde den här låten flera gånger under den resan, och den påminde mig om henne. Jag bad att Jesus skulle göra henne helt frisk, och jag tror att han gjorde det. Jag kommer ihåg tron och glädjen i hennes ögon.
 
Det andra minnet är väl kanske rent konkret inte ett minne på det sättet, men en kväll när jag mådde dåligt och låg i sängen och bad kände jag hur Gud sa "Du ska leva och inte dö." till mig. Precis som texten i den här låten, kom jag på senare när jag hörde den.
 
 
The blood of Jesus is the blood of life, and the blood of Jesus will save your soul tonight…
You shall live and not die, you shall live and not die, you shall live and not die…
 

Kommentarer
Postat av: ellenlundis

Jag hade nästan alla skivorna. Men tyvärr blev de repa,, så jag fick slänga :( Snyft! Jag lyssnade sönder de skivorna. Haha! Men tack att du delade spotify länken, så jag kan lyssna på dem igen,

^_^

2016-03-27 @ 13:59:57
URL: http://finlandsgullet.wordpress.com/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback