Your job is to keep trying, to hold on, even when you think you can't.

Den här veckan har jag valt ut ett citat från ett av mina favoritvideoklipp från youtube med kapten Janeway. Jag delade det med er i september förra året i Star Trek-kategorin, ifall någon undrar varför ni kanske känner igen det.
 
Veckans Citat: Your job is to keep trying, to hold on, even when you think you can't.
 
Det finns så mycket hopp i detta. Så mycket känsla av att oavsett hur tufft det blir och oavsett om vi inte ens tror att vi orkar fortsätta längre så är vårt jobb att fortsätta försöka. Lite till, lite mer, håll fast, håll kvar, kämpa… Om Janeway och hennes besättning kunde kämpa sig igenom att vara fast på andra sidan galaxen (och jo, de är karaktärer i en tv-serie, men ändå) så kanske jag också kan kämpa vidare. Så kanske du också kan kämpa vidare.
 
 

Kommentarer
Postat av: Elsa

Har faktiskt aldrig sett Star Trek-serien, bara en av de nyare filmerna. Starkt citat, det behövde jag efter den dagen jag haft.

2016-03-28 @ 22:38:22
URL: http://www.gillafilm.se
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior

Väldigt bra video! Och citatet är också väldigt bra!

2016-03-29 @ 19:04:17
URL: http://babustyle.forme.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback