Failure is not a disgrace unless you make it the last chapter of your book.

Den här veckan har jag valt att dela med mig av ett citat som tobyMac delade med sig av på sin facebook sida ganska nyligen, och det är också därifrån jag har tagit bilden till det här inlägget.
 
Veckans Citat: Failure is not a disgrace unless you make it the last chapter of your book.
 
Vi kommer alla att misslyckas någon gång med något. Det är så livet är. Vi misslyckas, vi lär oss (förhoppningsvis!) av våra misstag och sedan vi går vidare. Oavsett vad du har som du kämpar med just nu, och där du kanske känner att du har misslyckats eller är på väg att misslyckas eller bara är rädd för att misslyckas, så är det inget att skämmas över eller att se som ett misslyckande så länge du inte låter det bli slutet. Så länge du inte låter det bli det sista kapitlet i din bok.
 
 

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Kikar in här och säger hej!
Att misslyckas är något man lär sig av.
Ha en fin dag! ;)

2016-05-02 @ 18:35:48
URL: http://www.ceciliajohansson.nu
Postat av: ♀ Sara Ben's ♀

ÅHHH! Älskar dina citat asså de kommer alltid perfekt till mig!

2016-07-07 @ 19:04:16
URL: http://SaraBens.com

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback