I'll go through the deserted land towards the light at the top of the mountain…

Jag kämpar fortfarande. Så länge jag kan minnas har jag kämpat, till och med när jag inte förstod att jag kämpade så gjorde jag det. Till och med när jag inte orkade längre. När jag ville gå ut och lägga mig i snön och sakta känna hur livet skulle rinna iväg. När Gud bar mig och kämpade åt mig. Efter alla dessa år har jag hela tiden velat intala mig själv att allt är bättre, om och om igen. På många sätt är det bättre. På andra är det inte alls bättre. Men jag kämpar fortfarande, och jag vet att jag inte behöver stå ensam och slåss mot mina demoner. Det är jag och Gud. Det är jag och Margareta. Det är jag och mina vänner. Ja, jag stänger mer eller mindre alla ute fortfarande och murarna som jag har gömt mig bakom finns kvar. Men jag kämpar fortfarande. Jag vet att jag inte är själv. Jag vet att jag kan ta mig igenom det här. Jag måste tro det. För livet är till för att levas och inte för att genomlidas. Jesus dog för mig för att ge mig liv, inte för att jag ska leva i fångenskap med depression och ångest.
 
Något i stil med detta kände jag för att skriva när jag såg den här bilden. Den här bilden inspirerar mig. Den här bilden visar ett ödsligt land, men bortom det finns det ljus. Bortom det finns det hopp.
 
Bild från unsplash.
 

Kommentarer
Postat av: Polly Svensson

Hoppas du mår bra? Förstår vad du menar. Har du alltid trott på gud? Lite nyfiken. Kram

Svar: Nje, mår tyvärr inte bra. Men jag hoppas att det kommer att bli bättre och försöker att hålla hoppet uppe.
Och nej, jag har inte alltid trott på Gud. Var ateist innan jag blev kristen. ;) Kram!
Erica

2016-05-03 @ 15:20:20
URL: http://pollysvensson.blogg.se/
Postat av: christian

Måste erkänna två saker:
Det första att jag är imponerad hur du klarat av utbildning och hur du nu jobbar och "står i" TROTS ATT, vad jag förstår, du bär på en ganska tung ryggsäck från förr.
Det andra är att jag känner lite som du, kamp hela livet, utåt funkar det mesta alltid bra, bättre, bäst, men ryggsäcken jag bär på har inte blivit lättare med åren. Demonerna finns där och ploppar upp då och då. Även jag vandrar med GUD, och även jag vet att han bär mig när jag inte orkar själv, men det känns inte så.......alltid....

Sköt om dig :)

P.S. Gillar din frimodighet

2016-05-04 @ 16:56:28
URL: http://professordeutsch.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback