Maj 2016

Tro det eller ej så har det hunnit bli maj nu. Jag kanske inte kan påstå att jag har hunnit med i svängarna helt och hållet, men nu är det ju typ sommar snart… Väldigt snart.
 
Detta hände i april:
• Den första april flyttade jag ut från H:s lilla lägenhet och bor nu i min egen lilla lägenhet. Detta är visserligen också ett tillfälligt boende, men jag är glad ändå.
• Jag har fortsatt jobba och känner att jag sakta men säkert kommer in mer och mer i saker. Jag fick till och med skola in en annan sjuksköterska i att ha hand om operationspatienterna en dag. Fast ändå får jag väl erkänna att jag fortfarande kan vara lite pirrig själv, trots allt.
Vardagen har rullat på ungefär som vanligt, förutom kanske att jag verkligen känner att tiden har gått så väldigt fort. Den liksom bara rusar iväg. Men jag har kommit till ro i nya lägenheten, hunnit andats, se lite serier, läsa lite och har till och med försökt komma igång med både lite fler matlådor och gymbesök så får vi se hur det går fortsättningsvis.
 
Månadens kattbild är en gammal favorit i repris från 2010 med min lilla sötnos Loka.
 
Detta händer i maj:
• Jag kommer att fortsätta jobba och bara… fortsätta leva. Fortsätta försöka hinna med saker som känns viktiga så gott det går. Fortsätta andas en månad till. Fortsätta läsa böcker, se avsnitt av tv-serier och dricka Coca Cola ur vinglas. Fortsätta försöka ta mig framåt, typ…
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Måste både vara magiskt och läskigt att bo själv, men helt underbar också :) Så söt katt och jättefin bild.

2016-05-02 @ 10:38:16
URL: http://forevermore.blogg.se
Postat av: christian

Låter som om du njuter av livet just nu....kul! Fortsätt med det :)

2016-05-04 @ 16:51:34
URL: http://professordeutsch.blogg.se
Postat av: Emma Engström - Skönhetsbloggare hos Beautyboulevard

Vad tiden går fort! Hoppas maj blir toppen för dig :D

2016-05-04 @ 22:25:00
URL: http://emma.beautyboulevard.se
Postat av: Amanda Niclasson

Så söt katt!

2016-07-14 @ 20:06:58
URL: http://femtiotrekvm.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback