Sleep in peace tonight. God is bigger than anything you will face tomorrow.

Den här bilden delade TobyMac på facebook förut, och jag fastnade för den så pass mycket så att jag vill dela den här med er. Detta vill jag påminna mig själv om ikväll när det är dags att krypa ner i sängen ännu en gång. Jag vill påminna mig själv om att jag kan sova i frid för att Gud, som har frälst mig genom Jesus som dog för mig på korset, är större än allt som jag kan komma att ställas inför imorgon. Gud är universums skapare. Han är den som kan allt och vet allt. Han är den som är svaret på alla våra problem. Han är den som älskar oss mer än vad någon annan någonsin kommer att älska oss. Han är allt vi behöver.
 
 

Kommentarer
Postat av: josephine Asplund

Hoppas du haft en bra helg hittills och får en fortsatt mysig söndag! <33

2016-11-20 @ 12:58:37
URL: http://josephineslifee.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback