This is not the end. I'm pretty sure I'll be back. I might just need a break from it all…

Det har gått nästan en vecka nu, och jag tror att jag har bestämt mig. Den senaste tiden har bloggen varit långt ifrån en prioritet, inspirationen har ofta inte varit så tillgänglig, jag har mått upp och ner och jag har många gånger känt att jag inte riktigt har lust att varken blogga eller svara på kommentarer. I söndags slog därför en tanke mig. Tanken att ta en paus från bloggen för att förhoppningsvis komma tillbaka med full kraft längre fram när jag vill och orkar. Jag är inte helt säker själv på hur denna paus kommer att se ut eller hur lång den kan komma att bli. Jag vet att jag älskar att skriva och att bloggen har varit en av mina största fritidsintressen, så jag är ganska säker på att jag kommer att komma tillbaka hit förr eller senare. Ni som vill vara säkra på att inte missa detta kan lägga till mig på bloglovin' eller helt enkelt ta för vana att kika in här med jämna mellanrum. Jag har fortfarande idéer och planer för bloggen. Jag har inlägg som jag har tänkt att jag ska skriva, men jag har nog bara inte haft orken för det så mycket som tidigare. Jag. Vill. Liksom. Inte. Riktigt. Fast ändå vill jag. Bara inte nu. Men sen. Någon gång. Skrivandet är en del av mig, och det har det alltid varit på olika sätt, men jag behöver en liten paus. Jag tror att det kan vara rätt grej för mig just nu, helt enkelt. Jag behöver nog bara få vara lite. Kanske få hitta tillbaka till lite saker igen.
 
Jag har funderat lite på om den här bloggpausen, vilken för övrigt blir min första efter att ha bloggat i åtta år, ska bli total eller om det ska komma upp vissa inlägg ändå. Jag har funderat framför allt på filmrecensionerna som jag tycker om att skriva ihop efter att ha sett en film och på Veckans Citat som är något som jag hade, och fortfarande har, i min kalender redan innan jag ens startade bloggen. Men det lutar nog åt att det blir en total bloggpaus. Åt att Veckans Citat kanske "bara" blir en kort anteckning för mig i min kalender, och att filmrecensionerna kanske reduceras till enbart en rating på IMDb, eller eventuellt ett utkast eller något annat som kanske kan finnas kvar för publicering i framtiden. Delvis för att jag känner att jag verkligen vill ha en paus ändå. En riktig paus.
 
Och hur lång den pausen blir? Spontant så funderar jag på några månader. Jag funderar på att bara bestämma mig för att pausen ska vara fram till augusti-september-oktober ungefär. Om jag nu inte skulle känna innan det att jag verkligen vill komma tillbaka före. För att jag vill det. För att jag orkar det. För att min inspiration skriker åt mig att göra det. Men vi får se. Jag lämnar det nog lite öppet åtminstone…
 
Bild härifrån.
 

Kommentarer
Postat av: ellenlundis

Att ha blogg-paus är bra att ha ibland :) Hoppas att du kommer tillbaka igen. Ta vara på dej själv. Vi ses när du vill blogga igen. Annars hörs vi på fb o instagram :D

2016-05-07 @ 20:34:02
URL: http://finlandsgullet.wordpress.com/
Postat av: Polly Svensson

Men ååå vad tråkigt, men jag förstår dig. Samla kraft och tankar och kom tillbaka när du känner för det. Det e ju din blogg och ditt liv. Jag hoppas verkligen du kommer tillbaka sen. Lycka till med allt i livet tills dess. Många kramar

2016-05-09 @ 09:12:29
URL: http://pollysvensson.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Jag förstår dig, jag har gjort lite samma nu och går bara till kyrkan de söndagar jag ska fota typ. :/ om ens det, ibland skickar jag iväg ett sms dagen innan och säger att jag mår för skit att jag inte kommer och någon annan får ta min fogning.... blir galen. Gillar inte att må så här....:/ Hoppas att vi ses i kyrkan snart igen! ❤️ saknar dig!

2016-05-10 @ 09:51:49
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: christian

Tråkigt tycker jag, men jag har full förståelse för ditt resonemang.
Hade precis tänkt fråga hur det är eftersom jag inte sett att mina kommentarer kommit upp på din blogg, men nu vet jag.
Jag önskar dig allt gott och GUDS rikaste välsignelse för varje dag! Jag är övertygad att han ska leda dig för att du ska få utföra stora verk i hans namn!

Må så gott, Kram Christian :)

2016-05-12 @ 17:59:34
URL: http://professordeutsch.blogg.se
Postat av: Polly Svensson

Tack för din kommentar och jag hoppas du mår bra? Kramis

2016-05-14 @ 11:39:26
URL: http://pollysvensson.blogg.se/
Postat av: Cajsa

jag har också väldigt tjockt och lite vågigt. Det tips jag kan ge är att hålla håret väldigt hårt och tight när man snurrar in håret så att det inte ligger löst för då blir det väldigt messy och i mitt fall får jag alltid börja om då. :P

2016-05-14 @ 11:47:59
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Vanessa Andersson

Ta den tid du behöver ❤️❤️

2016-05-15 @ 09:57:07
URL: http://vanessaandersson.se
Postat av: Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Mitt tips är att inte ha några regler kring din bloggpaus. Vill du blogga så gör de oavsett om du har paus eller inte :) När alla måsten försvinner så är de oftast då inspirationen kommer tillbaka :)

Jag har bloggat i 10 år, producerar 4 inlägg om dagen vilket blir 32 i veckan. Det går om man vill men även jag har dagar då en paus är ett måste :)

2016-05-15 @ 21:32:23
URL: http://dixiwonderland.com/
Postat av: Sarah

hej allt bra =)

2016-05-15 @ 23:30:11
URL: http://klarahs.blogg.se
Postat av: Cajsa

❤️ hoppas vi ses i kyrkan snart. Går inte varje söndag men jag försöker i alla fall.

2016-05-16 @ 16:31:10
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: ♀ Sara Ben's ♀

Total paus tror jag är bäst, för då går det snabbare till att man kommer tillbaka.

Jag tycker det är synd att du ska ta paus, men jag kan förstå dig, för jag har själv tagit massa pauser och de har varit väldigt välbehövliga.

Hoppas du hittar inspirationen snart! För din blogg är faktiskt en av de som jag tycker är klokast.

2016-05-17 @ 14:15:41
URL: http://sarabens.com
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior

Jag minns inte om jag kommenterat det här inlägget... men hur som helst så gör du rätt i att lyssna på dig själv. Kommer sakna dina inlägg, men jag hoppas du kommer tillbaka så småningom starkare än någonsin! Och tack för alla fina kommentarer du lämnar på min blogg. Kul att veta att du fortfarande läser den!

2016-05-18 @ 16:29:25
URL: http://babustyle.forme.se
Postat av: Cajsa

Det gör du helt rätt i! Jag vet att det är svårt ibland. Hans härlighet är lite för stor för oss att vara nära ibland och vi dras till vår köttsliga natur...tyvärr...det är så ganska ofta för mig nu för tiden. Låter liksom ångesten ta över och bestämma.

Ja, gamla Beverly Hills. den från 1990. :) Den är ju superbra! :D

2016-05-22 @ 09:44:36
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Tusen tack. :) ni ska bara se första bilden som vi tog. xD hahahah, det gick inge bra...vi försökte oss på en selfie men den blev SUPERSUDDIG! xD men hennes vän (eller om det va pojkvän, kollade inte så noga) hjälpte oss ta en ordentlig bild.. :)

kollar på putsocker.is. :)

2016-05-22 @ 10:19:49
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Det är skönt att ta paus från blogg och internet ibland. Jag tycker om att blogga mest för att det är min dagbok, men ibland tar jag pauser på några dagar. Då försvinner jag också helt från nätet. Tror det är bra, att lämna nätet ibland och ta vara på det verkliga livet som vi faktiskt bara har till låns :).

2016-05-23 @ 22:12:13
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Drogerna och Rakbladens - Drottning

Du skriver och prioriterar bloggen när du kan!

2016-05-24 @ 10:26:44
URL: http://bellshell.blogg.se
Postat av: Ellen Gräntz

Känner igen de där tankarna. Och du gör rätt i att göra precis vad du känner för. Kramar till dig!

2016-05-24 @ 21:32:27
URL: http://ellengrantz.blogg.se/
Postat av: Bambi

Gör det som känns bäst för dig. Blir pausen 1 månad eller 5 så har det ju ändå varit en paus. Sen kan du ju bestämma dig för att helt enkelt inte prioritera bloggen utan uppdatera när du känner för det osv. Ibland behöver man en paus - så jag tycker du gör alldeles rätt i det.

Svar: Ja det är samma för mig. Dagpass kan dock variera mellan att åka klockan 6.00 och 7.00 till jobbet. Tycker dock det är bättre att ha ledig tid på eftermiddagen när alla andra är lediga

2016-05-25 @ 10:20:12
URL: http://iambaam.blogg.se
Postat av: Elin

Delade känslor att läsa det här. Kommer sakna dina inlägg så mycket. Men du är med på min bloglovin-lista så när du dyker upp igen så missar jag det inte!

Hoppas pausen ger dig det du behöver.
kramar

2016-05-30 @ 23:29:04
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: GoForFit

Hoppas du är tillbaka med härlig ny energi och inspiration snart :*

sv: Tycker jag absolut att du ska göra! :)

2016-06-20 @ 18:10:09
URL: http://goforfit.se/
Postat av: Bosse Lidén

Åtta år är en lång tid. Jag är impad av din långa bloggtid. Själv firar jag fyra år om två dagar. Samtidigt tänkte jag lägga in mitt inlägg nummer tusen. Vet du hur många inlägg som du lagt in på alla dessa år? Jag önskar dig en fin sommar och att bloggpausen inte blir för evigt. Det viktigaste av allt är att du mår bra.
Kram Bosse

Svar: Jag har skrivit 5,073 inlägg hittills. :) Bloggpausen blir inte för evigt, men bra mår jag inte så den får väl fortsätta ett tag till, tänker jag. Kram!
Erica

2016-06-21 @ 16:28:09
URL: http://bosseliden.wordpress.com
Postat av: Sara

Jag känner verkligen så igen mig! Nu idag fick jag ett litet ryck, men annars har nog bloggen varit ganska död de senaste månaderna. Jag har fortfarande en massa inlägg jag skulle vilja skriva, men som det ser ut just nu så kan jag bara inte. Jag vill inte. Jag behöver något annat, jag behöver få en paus och samla kraft igen. Jag kommer antagligen tillbaka för jag älskar också att skriva, men jag vet inte heller när. Kram!

2016-06-22 @ 19:17:57
URL: http://sarabacksbacka.blogg.se
Postat av: Cajsa

Det är sådär.. det har varit en så bra dag och så skiter sig allt nu på kvällen. :/

2016-06-25 @ 20:28:55
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Det är du som är fin! <3

2016-07-01 @ 08:35:55
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Tack finaste. <3

2016-07-02 @ 14:24:53
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior

Åh... tittar in här rätt ofta men kommer på mig själv med att du har bloggpaus.. haha :(

Svar: Haha, men tack ändå! Jag loggar in här ibland och blir glad varje gång jag ser att folk fortfarande kikar in trots att det har gått så lång tid utan inlägg nu och pausen liksom bara fortsätter. ;p
Erica

2016-07-04 @ 21:39:01
URL: http://babustyle.forme.se
Postat av: ddianasliv.blogg.se

Ibland behövs verkligen en paus. När det börjar kännas som ett krav och tar mer energi än vad det ger. Hoppas att du får det fint under tiden och att inspirationen kommer tillbaka snart, så att det känns sådär riktigt roligt igen.

Och tack för att du håller tummarna! Det värmer.

Kram

2016-07-11 @ 13:30:58
URL: http://ddianasliv.blogg.se/
Postat av: Polly Svensson

Hej tjejen. Allt väl? Hoppas det och att du kommer tillbaka. Kram

Svar: Nja, mår inte bra. Men jag överlever och kommer att fortsätta överleva. Oklart när jag kommer tillbaka till bloggen. Vet att man inte måste skriva varje dag och hela tiden och allt det, men vi får se. Har liksom fastnat kvar i pausen. Orkar liksom inte. Kram!
Erica

2016-07-12 @ 09:43:40
URL: http://pollysvensson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ta den tid du behöver :)

2016-07-15 @ 00:18:12
URL: http://liizes.for.me
Postat av: Cajsa

Hehe never! xD Älskar att bo nära stockholm. :) Hade viljat flytta närmare dock och lämna Södertälje men det får bli i framtiden. Ja, jag vill lära känna dig bättre också.. Men jag är likadan. Flyr liksom från allt för jag pallar inte. När vi båda mår bättre måste vi ses och lära känna varandra. :)

Det var min ätstörning som gjorde att jag blev sjukskriven men när vi upptäckte att det inte bara var den som gjorde att jag hade massa ångest hela tiden utan att det var massa underliggande problem så har sjukskrivningen fortsatt för jag har inte klarat av att gå tillbaka till något jobb. Det krånglar hela tiden med f-kassan. Det är ju lite deras jobb att krångla tror jag nästan...Det har underlättat att jag har min kurator som hjälper mig men jag får ångest så fort f-kassan hör av sig antingen genom telefonen eller samtal. Det går liksom inte.

2016-07-15 @ 10:47:55
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

hehe ja det kommer att bli nice! :D det är visserligen ingen stor sådan men i alla fall! :D

2016-07-15 @ 18:14:24
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: ExklusivaMoi

Ha en GLAD SOMMAR och ta hand om dig, hoppas vi ses här i bloggarna i höst igen =)... ses när vi ses!

2016-07-18 @ 23:04:04
URL: http://exklusivamoi.blogg.se/
Postat av: Elin

Ledsen om du inte skriver, men om det är ett val som får dig att må bättre så förstår jag dig till fullo!

Provet gick bra till slut, högsta betyg, men det var inga roliga dagar dagarna innan.
kramar

2016-07-19 @ 22:11:28
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Misstossequeen

Styrke kram <3

2016-07-26 @ 09:43:45
URL: http://misstossequeen.se
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

<3

2016-07-27 @ 12:06:24
URL: http://efji.blogg.se/
Postat av: Cajsa

hihi tackar.. ^^

jag vägrade medicin länge tills jag kände själv att jag behövde något för att jag mådde så dåligt. Det är först nu medicinerna jag har börjat funka. Vi har prövat massa olika och den senaste mådde jag så otroligt dåligt av att jag tänkte ta livet av mig men nu är den borttagen och jag har nya mediciner som jag är väldigt nöjd med. :)

2016-07-27 @ 20:11:18
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

hehe jag älskar det! :D tycker det är superkul. xD

2016-07-29 @ 13:23:18
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Annika

Hoppas verkligen att din lust kommer tillbaka och att du mår bättre! Skickar kramar!

Svar: Tack, fina du! Planerar att komma tillbaka, fast vet fortfarande inte när. Orkar liksom inte. Men samtidigt behöver det ju inte dyka upp blogginlägg varje dag heller, men att bara ha en paus från allt har varit så otroligt skönt. Välbehövligt, liksom. Kramar!
Erica

2016-08-03 @ 09:17:06
URL: http://bringblingtoeverything.com
Postat av: ellenlundis

Svar : Skön att du börjar bli bättre :)

Det kan jag inte göra. De finns några problem som gör så att jag inte kan göra så.

1. Jag har en funktionsnedsättning. ( Vill inte berättad vad de é för något.. Men mitt Funktionsnedsättning syns inte. Men de märks.. ) :(
2. Jag behöver mycket stöd o så. <3
3. Jag kommer att jobba på ett vanligt jobb, med en egen handledare som berättar vad jag kan göra.

Har du hört tala som dagverksamhet? Jag kommer att ha dagverksamhet, fast på ett vanligt arbete, med mkt stöd. De är genom LSS,

Sorry för jag inte ger hela svaret. De är bara mina närmsta släkt o vänner som vet.

2016-08-03 @ 15:49:37
URL: http://finlandsgullet.wordpress.com/
Postat av: Cajsa

nope, han hade inget internet. Höll på att dö! men nu har jag internet i alla fall. :) Tack och lov för telia som jobbar fort. ;-) hehe

2016-08-03 @ 20:49:58
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

hehe absolut att vi kan spela lite tillsammans. :) Förstår inte varför jag tycker det är så kul men jag gillar det verkligen! :D

2016-08-05 @ 20:54:00
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

hihi tackar..^^

kommer du något till kyrkan snart? <3

Svar: Jag vet inte. Jag tror inte det. Inte som det känns just nu. Jag mår inte bra och jag vet väl egentligen att kyrkan bara är bra och att jag skulle vara så välkommen tillbaka, men jag har liksom ingen energi eller ork för att "ta itu" med det. Det är ganska mycket som jag har slutat göra för att jag inte riktigt orkar med eller för att jag mår dåligt. Tyvärr. Men jag vill komma tillbaka nån gång.
Erica

2016-08-05 @ 20:54:29
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

åh, jag förstår det! Jag skulle inte kunna bo att det redan är möblerat. Vill sätta min egen stämpel där jag bor.

2016-08-17 @ 13:04:21
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Ja, det är ett underbart ställe. :) Så skönt att det är uppstädet där nu.

2016-08-17 @ 13:09:03
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Tusen tack finaste! <3

2016-09-07 @ 21:32:08
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Tusen tack finaste! ❤️

Haha för mig är det samma. Det är därför jag säger att jag bor i Stockholm för det tillhör liksom. ^^ Riktigt inbitna stockholmare håller ju inte med mig dock. xD

Hehe visst är hon bara för fin!? ^^ <3

2016-09-10 @ 14:17:38
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Tack för dina frågor finaste! Ska göra mitt bästa på att ge så bra svar som möjligt.

2016-09-19 @ 18:57:02
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: GoForFit

Så tråkigt, hoppas du får inspiration snart igen!

sv: Haha, tack snälla :*

2016-09-22 @ 16:56:28
URL: http://goforfit.se/
Postat av: Cajsa

Jo det är svenskt men det får inte vara nötter eller spår av nötter i det jag skickar till honom tyvärr.. :/ Bilar har jag redan köpt. :)

jag vill helst inte gå in på försäkringskassan. Jobbigt nog att ens ta det med min syster så...

2016-09-23 @ 15:49:23
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: William

ibland så behöver man en paus, har varit i samma sitts! ta och vila nu ordentligt :)

2016-09-24 @ 03:11:03
URL: http://canonguy.blogg.se
Postat av: Cajsa

åh ja men det låter nice med långledigt! :D

2016-09-24 @ 17:39:31
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Elin Björk

Bloggpaus är nog nyttigt för de flesta, särskilt om man känner som du nu. Så jag förstår dig.
Hoppas du mår bra av pausen.
Kram

2016-09-25 @ 23:39:22
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Cajsa

jo jag fick veta idag att om jag inte känner att det är för mig så kan jag alltid hoppa av. i alla fall har det varit så innan.

2016-09-28 @ 20:09:38
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior

Svar: Hm.. det där är svårt. Den vanligaste storleken är Medium (som jag har på mössan), men tydligen har inte jag en vanlig storlek. Haha! Du kan ju alltid gå in på länken, kontakta dem och höra vad de tycker du borde ha för storlek. De är riktigt snälla och lätt att komma överens med! :)

2016-09-29 @ 18:39:33
URL: http://babustyle.forme.se
Postat av: Cajsa

Aww, tusen tack. :) Jo jag har en hel del då smink har blivit en ny hobby till mig. Hehe, skulle gärna ge dig en kurs om jag visste själv vad jag höll på med. ;-) hahaha!

2016-09-30 @ 15:43:30
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Thanks. :)
det gick superbra. :)

2016-10-04 @ 17:28:44
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Aww, tackar...^^ Sminklös men allt funkar ju i svartvitt...xD

2016-10-08 @ 09:09:39
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Hehe, i know.. ;-) Älskar henne. :P

2016-10-09 @ 19:32:34
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Då får man tänka alternativt förhållningssätt. :) Det är inte lätt men det är vad vi övar oss på i ERGTn.

2016-10-12 @ 17:32:41
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Ja, jag med! :D Den va så bra gjord. Ser fram emot och se hur min intro-video kommer att bli. :) Tony är duktig.

2016-10-13 @ 17:37:44
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Oj, det va en lång kommentar..:^^
Ja, tanken är att jag ska börja som en serie på min youtube om psykisk ohälsa. så det kommer komma fler än ett klipp. :) Ska absolut prata om hur det var att gå från att jobba till att bli heltidssjukskriven. Det va en toppenidé!

2016-10-17 @ 16:58:06
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Hehe jaså? ^^ Jag har ingen aning jag. :P

2016-10-24 @ 10:22:02
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Det är bara att söka på Virtual Reality i app store eller vad man har och så kommer det upp lite olika appar man kan välja mellan, starta dem och köra in telefonen i apparaten och så är det bara att tuta och köra. ;-D

2016-10-26 @ 14:30:38
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Jessica Högberg

Hoppas du mår bra!😍

Svar: Tack för att du hoppas det! Tyvärr är det inte riktigt så, men det kommer väl förr eller senare även om det nog kan vara så att det är en bit kvar till bra. Men jag ger inte upp. :) Kram!
Erica

2016-10-27 @ 11:30:28
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Henrik Olsson

Roligt att höra av dig igen! Hoppas att allt är bra med dig! :)

2016-10-28 @ 15:34:30
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: linda

<3

2016-10-29 @ 03:50:53
URL: http://lindaviktoria.se
Postat av: Netti Starby

Många kramar från mig och du får ta hand om dig <3

2016-10-29 @ 12:51:46
URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: Henrik Olsson

Sv: Det hoppas jag också :)

2016-10-29 @ 15:44:10
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: sussi

Ibland behöver man en bloggpaus,
å välkommen tillbaka =)

Kram <3

2016-10-29 @ 17:49:34
Postat av: Erika

Att pausa gjorde och gör (?) du helt rätt i. Ibland behövs det verkligen!

sv. Tusen tusen tack! :)

2016-10-29 @ 23:55:55
URL: http://icanpikan.blogg.se
Postat av: Gubben

Kul att höra av dig, hoppas att du kommer tillbaka snart i bloggvärlden.

2016-10-30 @ 06:22:45
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: christian

HEJ....igen!
Tack för kommentaren på min blogg.
Tänker på dig ibland, som jag gör med alla bloggkompisar mer eller mindre i alla fall. För mig är det ju så att bara för att någon slutat eller gjort uppehåll så är den människan inte ute ur världen för mig.
Jag hoppas innerligen att livet är god mod dig och att du fortfarande trivs och må bra i ditt jobb. Även vad gäller dina inre sår hoppas jag att helande pågår, åtminstone i en sådan utsträckning att livet känns gott att leva. Har i höst hållit på att skriva ner min historia som "Berlinbarn", det är inte helt utan att en hel del smärta kommer upp och vill göra sig gällande igen, inget kul, men kanske nödvändigt för att gå vidare i livet.
Hoppas du gillar hösten lite, lugnet, färgerna och att jag snart får höra mer från dig eller läsa på din blogg.
Du ska veta att jag ber för dig och önskar dig GUDS rikaste välsignelser!
Kram Christian :)

2016-10-30 @ 12:07:18
URL: http://professordeutsch.blogg.se
Postat av: Sara Ekman

Blogga bara när du känner för det, då blir det bäst! :)

2016-10-30 @ 15:21:07
URL: http://aamaziing.se/
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Det var trevligt att höra av dig igen <3. Tror du att du kommer att komma tillbaka snart? Eller känns det som bloggpausen fått dig att helt sluta? :)

2016-10-30 @ 18:59:11
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Carolina Thoor

Vad trist att du ska sluta blogga då jag väl hittat tillbaka till din blogg. Men förstår och gör det som verkar bäst för dig! :)

Sv; ja, det är skönt att vakna utav sig själv. Det är aldrig dåligt! :)

2016-10-31 @ 10:35:28
URL: http://knaset.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Hihi kul att det gillas! :) tack finaste. Jag har äntligen lagt upp en plan om videon om självskadebeteende så ska försöka filma det nu i veckan. :) En kompis till mig ska vara med i den också så att man får lite mer input än bara från mig.

2016-10-31 @ 17:09:51
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Denise

Hoppas du är tillbaka snart! :)

2016-11-01 @ 10:01:45
URL: http://hundlivet.se
Postat av: Cajsa

Hoppas du får en fantastisk dag sötnos. Jag ska träffa en kompis snart. :)

2016-11-01 @ 13:12:27
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Liene Svärd

sv: Jag håller med. Nu har jag lagt upp resultaten efter omröstningen.

2016-11-01 @ 15:10:29
URL: http://piggigen.blogg.se/
Postat av: Josefine

Gör det du känner för!! När du väl har pausen kommer du nog känna för hur du vill göra! :)

2016-11-02 @ 08:26:28
URL: http://lessonoflife.blogg.se
Postat av: Släpp taget. följ flödet

Ibland är det en paus man behöver för att må lite bättre! Hoppas du känner dig okej inomkort! Kram

2016-11-03 @ 12:26:30
URL: http://tovanz.blogg.se/
Postat av: Johan

Jag hoppa du kommer tillbaka snart, Erica! Har tänkt på dig ibland, var du tog vägen och så. Tycker dock inte du ska begränsa pausen. Du kommer tillbaka när du kommer tillbaka. Känn ingen press. Livet är mer än bara bloggen., men jag hppas som sagt ändå att du är tillbaka snart, för det är fint att följa din vardag och ditt liv tycker jag :)

SV: Ja så är det verkligen! Skriver man om något man har intresse för eller som man tycker är roligt, då blir det mycket enklare att skriva, det tar ine emot lika mycket och det kan rentav vara kul :)
Men jo, visst är det skönt att den korta kursen är över nu. känns bra, men jag klarade det! :D

Ta hand om dig! <3

2016-11-04 @ 14:41:18
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Ibland måste man bara ta en paus för att få tillbaka intresset senare <3

2016-11-06 @ 10:58:40
URL: http://evahle.se
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior

Hellu! Ville bara kika in och berätta att jag har bytt bloggportal och numera bloggar på Nouw (nouw.com/lilbabustyle). Jag har skrivit ett inlägg på bloggen där jag berättar varför jag har bytt. Jag hoppas du vill fortsätta kika in! :)​ (Du får det här för att du tidigare har kommenterat på min blogg)

2016-11-10 @ 19:17:22
URL: http://nouw.com/lilbabustyle
Postat av: Henrik Olsson

Sv: Tack :)

2016-11-10 @ 19:53:29
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: sussi

Du kan väl hojta till när du känner att du är tillbaka lr om du gör ngt enstaka inlägg så ja
kan kika in =)

Kramiz <3

2016-11-12 @ 12:00:58
Postat av: Cajsa

Ja men precis så! Känns som ju mer jag jobbar med ångesten och våga ta mig ut bland folk ju mindre tar jag mig faktiskt ut och låser in mig själv på mitt rum. Det måste vända för oss snart!

2016-11-15 @ 14:58:16
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Emma Broberg

Tråkigt, många kramar till dig<3

2016-11-20 @ 14:02:17
URL: http://emmaex.blogg.se/
Postat av: Bosse Liden

Jag kom att tänka på dig denna novembersöndag.
Hoppas du mår bra.
Kram Bosse

2016-11-20 @ 15:32:08
Postat av: Cajsa

hehe man måste ju bjuda på sig själv annars är det ju inge kul. xD

2016-11-27 @ 12:33:04
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Jo, jag ska filma det tillsammans med en kompis så vi måste hitta en dag då vi båda kan.

2016-12-03 @ 16:00:40
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: BosseLiden

Hoppas det har vänt och du mår bättre.
Decemberkramar till dig.

2016-12-15 @ 15:10:06
Postat av: Cajsa

hihi ja det är kul! :D

2016-12-17 @ 09:48:13
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: christian

Vill önska dej en underbar & fridfull jul!

:)

2016-12-24 @ 10:42:24
URL: http://professordeutsch.blogg.se
Postat av: Bella

Ta hand om dig, kram!

2017-02-15 @ 09:10:43
URL: http://nouw.com/bellss
Postat av: Lina

kram på dig <3

2017-02-20 @ 07:07:44
URL: http://nouw.com/evaa

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback