Time Lapse

Time Lapse är en amerikansk science fiction-thriller från 2014 med bl.a. Danielle Panabaker, Matt O'Leary och George Finn i rollerna.
 
Callie, Finn och Jasper bor tillsammans och upptäcker en dag att deras granne som bor i huset mitt emot och som har insyn till deras vardagsrum har tagit bilder av dem. Grannen är nu spårlöst försvunnen och hittas död. När det sedan visar sig att kameran som bilderna har tagits med är inställd på att fota automatiskt en viss tid på dygnet och att bilderna dessutom är tagna 24 timmar in i framtiden börjar saker att spåra ur. Speciellt när de tre vännerna försöker att bli rika och förändra saker till sin fördel, och för att göra det hela ännu mer komplicerat börjar det dessutom komma störande och otäcka bilder…
 
Jag fastnade aldrig riktigt för den här filmen. Jag känner att handlingen hade potential för att kunna vara riktigt bra, men istället blev det mest tråkigt eller åtminstone inte något som passade mig. Att jag sedan inte fastnade helt för karaktärerna hjälpte inte heller. Jag tycker egentligen inte att filmen är helt värdelös, men jag tycker inte riktigt om den så mycket heller utan det är mer en film som jag såg och som jag med all sannolikhet inte kommer att tänka tillbaka så mycket på eller vilja se igen i framtiden. Not my cup of tee.
 
Betyg: 4/10
 
Bild härifrån.
 

Kommentarer
Postat av: Vanessa

DEn vill jag se!! hah ;)

2016-05-30 @ 11:44:19
URL: http://vanessaandersson.se
Postat av: Sarah

Kul me filmtips :)

2016-06-22 @ 01:34:37
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: Emma Engström - Skönhetsbloggare hos Beautyboulevard

Kanske inte riktigt är något för mig, men kul att du tipsar! :D

2016-08-20 @ 21:05:57
URL: http://emma.beautyboulevard.se
Postat av: eva linah

bra tips!!

2016-10-27 @ 14:17:04
URL: http://nouw.com/evaa

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback