Ett år senare…

Long time, no see. Det har nu gått exakt ett år sedan mitt senaste blogginlägg där jag berättade för er, kanske något plötsligt, att jag tar en paus från bloggen. Det är en paus som har varit väldigt välbehövlig på så många sätt. När den började för ett år sedan hade jag börjat må ganska upp och ner och orken var inte riktigt vad den en gång hade varit. Att det skulle gå ett helt år innan ni hörde något från mig igen hade jag inte tänkt mig, men jag antar att det är det som kan hända när livet kommer i vägen. Det gjorde det för mig, och inte så lite heller. Det har hänt väldigt mycket och jag tror inte riktigt att det är något som jag kommer att ta upp här just nu, då den här bloggen är offentlig, men jag kan säga så mycket som att jag inte har mått bra. Faktum är att jag har mått väldigt dåligt och att jag fortfarande inte mår bra. Men jag kämpar på, och jag ville kika in här och berätta att jag lever och att jag inte har glömt bort bloggen helt och hållet.
 
Bild från min Instagram tagen i mars.
 
Jag behöver få ha det lite lugnare omkring mig under ytterligare en period, och därför kommer den här pausen att fortsätta. Ska jag vara helt ärlig så kan jag erkänna att det har varit stunder när jag har funderat på om jag skulle ta beslutet att sluta blogga helt och hållet. Jag har dock känt att jag nog tycker lite för mycket om att skriva för det. Så när jag känner att jag vill och att orken finns där igen så lutar det åt att jag kommer tillbaka hit. Om detta sedan inträffar under sommaren, någon gång i höst eller eventuellt ännu längre fram är något som framtiden får utvisa…
 

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback