Ett år senare…

Long time, no see. Det har nu gått exakt ett år sedan mitt senaste blogginlägg där jag berättade för er, kanske något plötsligt, att jag tar en paus från bloggen. Det är en paus som har varit väldigt välbehövlig på så många sätt. När den började för ett år sedan hade jag börjat må ganska upp och ner och orken var inte riktigt vad den en gång hade varit. Att det skulle gå ett helt år innan ni hörde något från mig igen hade jag inte tänkt mig, men jag antar att det är det som kan hända när livet kommer i vägen. Det gjorde det för mig, och inte så lite heller. Det har hänt väldigt mycket och jag tror inte riktigt att det är något som jag kommer att ta upp här just nu, då den här bloggen är offentlig, men jag kan säga så mycket som att jag inte har mått bra. Faktum är att jag har mått väldigt dåligt och att jag fortfarande inte mår bra. Men jag kämpar på, och jag ville kika in här och berätta att jag lever och att jag inte har glömt bort bloggen helt och hållet.
 
Bild från min Instagram tagen i mars.
 
Jag behöver få ha det lite lugnare omkring mig under ytterligare en period, och därför kommer den här pausen att fortsätta. Ska jag vara helt ärlig så kan jag erkänna att det har varit stunder när jag har funderat på om jag skulle ta beslutet att sluta blogga helt och hållet. Jag har dock känt att jag nog tycker lite för mycket om att skriva för det. Så när jag känner att jag vill och att orken finns där igen så lutar det åt att jag kommer tillbaka hit. Om detta sedan inträffar under sommaren, någon gång i höst eller eventuellt ännu längre fram är något som framtiden får utvisa…
 

Kommentarer
Postat av: Amanda CL

Har tänkt på dig!
Ta den tid du behöver! ❤

2017-05-09 @ 13:26:46
URL: http://amandacarlberg.se/
Postat av: LIL BABUSTYLE - Vem sa att man inte kan läsa tankar?

Ta den tid du behöver ❤ kanske behöver du en ny start?

2017-05-18 @ 17:36:49
URL: http://nouw.com/lilbabustyle
Postat av: Amanda Jona [FOTOGRAF]

Du är välkommen tillbaka när du känner för det, stor kram till dig! <3

2017-05-30 @ 14:19:26
URL: http://amandajona.se
Postat av: A

Ska försöka dra ihop lite energi och gå in och titta på länkarna du skickat mig. De verkar bra! Egentligen vet jag ju det där med att vi är älskade och värdefulla föprecis som vi är. Men det är så svårt att applicera det på sig själv! Kram!

2017-06-03 @ 11:22:01
URL: http://annmi.blogg.se
Postat av: A

Tack för kommentaren! Du har så rätt i det här med att vara en kristen förebild på en sån skola!! (Även fast alla som jobbar där inte är kristna, men värdegrunden har man ju accepterat när man anställdes.)Ville bara säga att jag inte publicerat din kommentar, för att jag inte vill att någon ska luska ut min arbetsplats. Det kryllar ju inte direkt av kristna skolor :)Har i alla fall hört att det även inom svenska kyrkans församlingar förekommer mycket mobbing. Vet inte om det stämmer, men är det så, så är det ju verkligen så trist!!!
KRAM!

2017-06-04 @ 22:14:04
URL: http://annmi.blogg.se
Postat av: Linnea

Men gud, vi tog paus ungefär samtidigt! jag kan väl halvt säga "välkommen tillbaka!", även fast du har paus än :)

2017-07-13 @ 13:50:20
URL: http://linneakinis.blogg.se
Postat av: ellenlundis

Stor kram till dej Erica! :)

2017-08-01 @ 19:05:46
URL: http://finlandsgullet.wordpress.com/
Postat av: Jasmine

Ta vara på dig, Erica. Hoppas att du inom kort börjar må bättre.
Kram

2017-08-19 @ 23:53:47
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Cajsa

hej! jag är tillbaka på bloggen efter en lång paus! <3

2017-10-03 @ 13:45:09
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Amanda CL

ta hand om dig
kramar

2018-01-02 @ 16:38:42
URL: http://amandacarlberg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback